Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellenne tennem?
Egy ideje hatalmasnak tehernek, gondnak èlem meg a vékonyság, fogyás témát a párkapcsolatunkban. Úgyanis amikor 65kg voltam, sokkal kevesebb volt párommal köztünk a szexuális érintkezès. Mikorra leadtam 8kg-ot minden a helyére visszaállt, mély nyomothagyva hogy ha ezekután felszedek tegyük fel egy két kilót már nem olyan lesz az intim életünk mint jelenleg.
Annak idején vérben sosem szeretett "harcolni" miután lefogytam egyből ki van rám éhezve és oké hogy valakinek a vékonyak a zsánerei de úgy érzem erre az egészre rá megy az életem. Nem eszek, folyton változik a hangulatom, nem tudok megbízni benne olyan szinten pl hogyha felszedek akkor nem hagy el majd azért mert nem fog tudni úgy kívánni mint annak idején. Betegesen elterveztem hogy 57kg-ről lemegyek a kedvèèrt 49-kg-re 162cm vagyok és 20 éves. Nem szeretnèm elveszíteni őt, tényleg nagyon szeretem, mégis úgy érzem hogy kudarcba fulladt az egész jónak tűnt kapcsolatunk egy része.
Nektek mi a vèlemènyetek erről az egészről? Mit tanácsolnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!