Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellenne tennem?

Figyelt kérdés

Egy ideje hatalmasnak tehernek, gondnak èlem meg a vékonyság, fogyás témát a párkapcsolatunkban. Úgyanis amikor 65kg voltam, sokkal kevesebb volt párommal köztünk a szexuális érintkezès. Mikorra leadtam 8kg-ot minden a helyére visszaállt, mély nyomothagyva hogy ha ezekután felszedek tegyük fel egy két kilót már nem olyan lesz az intim életünk mint jelenleg.

Annak idején vérben sosem szeretett "harcolni" miután lefogytam egyből ki van rám éhezve és oké hogy valakinek a vékonyak a zsánerei de úgy érzem erre az egészre rá megy az életem. Nem eszek, folyton változik a hangulatom, nem tudok megbízni benne olyan szinten pl hogyha felszedek akkor nem hagy el majd azért mert nem fog tudni úgy kívánni mint annak idején. Betegesen elterveztem hogy 57kg-ről lemegyek a kedvèèrt 49-kg-re 162cm vagyok és 20 éves. Nem szeretnèm elveszíteni őt, tényleg nagyon szeretem, mégis úgy érzem hogy kudarcba fulladt az egész jónak tűnt kapcsolatunk egy része.

Nektek mi a vèlemènyetek erről az egészről? Mit tanácsolnátok?

2021. júl. 17. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd ki amíg vele vagy vékonyan, de hosszú távra ne tervezz vele. Ha szülsz egy gyereket, már a terhesség alatt meg fog csalni az ilyen.
2021. júl. 17. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem szeret úgy ahogy vagy, akkor szerintem jobb ha leépíted és keresel valaki olyat, aki szeret téged. Egyébként 8 kiló szinte meg sem látszólagos az emberen. F
2021. júl. 17. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Az a véleményem hogy jó nagy barom vagy ha egy fickó kedvéért tönkreteszed az egészséged. Aranyból van a f@sza vagy mi? Mit félsz elveszíteni rajta? Nem gyanús, hogy a jó partnerrel jól kellene érezned magad?
2021. júl. 17. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyasmit nem akarsz elveszíteni,ami igazán sosem volt a tiéd.
2021. júl. 17. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Drágám.. 😔 Olvasd el mit írtál.. Szerinted ez normális? Én is felszedtem +10kgot,a párom ugyanúgy kíván, persze azért most elkezdtem fogyózni meg ilyenek, de sosem lett emiatt rossz a szexuális kapcsolatunk. A te párod nagyon felszínes, mondjuk elég fiatalok is vagytok még. Ne tedd tönkre magad, gyönyörű vagy mindenhogy🤗💓
2021. júl. 17. 14:23
 6/6 A kérdező kommentje:
5/5 Nagyon szèpen köszönöm a pozitív véleményed felém még így ismeretlenül is hálás vagyok, rég nem mondtak már olyan jelzőt a részemre hogy gyönyörű lennék mindenhogyan. ❤❤
2021. júl. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!