Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellenne tennem?
Egy barátom a hugával ( saját édestestvérével ) csalja a feleségét. Eddig nem avatkoztam bele, mellesleg fontos számomra a barátságunk, de tudom, hogy ez a nő nem ezt érdemli, sőt senki sem érdemli ezt. Nem szoktam beleszólni mások dolgába, most viszont babát szeretnének , és nagyon nyomja a szívemet ez a dolog. Mit tegyek? A kapcsolata a barátnőjével egyébként tökéletes, kiegészítik egymást.
A feleségem jelenleg 5 hónapos terhes, emiatt is jött meg a kedvük, hogy gyereket vállaljanak, de ha belegondolok abba, hogyha az én feleségem csalna (méghozzá a sogorommal) és senki sem szólna nekem, csak még rosszabbul érzem magam.
Sajnos vannak ennél betegebb dolgok is a világban.
Pontosan ezt gondolom én is, mégis mostanában nagyon sokat agyalok ezen.
Tini koruk óta tudom, előttem úgy viselkednek, mint két pár. (értsd: csókolózás ) Akkoriban azt mondták, hogy szeretik egymást, együtt akarnak lenni, de az évek során mégis lett mindkettőnek valakije nem is egyszer.
Bizonyíték van, van videó is egy régebbi, beszélgetések a Facebookon, de ha felhívnám a barátomat és kihangosítanám a telefont, azzal is betudnám bizonyítani a feleségének, úgyhogy nem ezzel van a probléma. Megbíznak bennem ő is és a húga is, és nem akarok senkit hátbaszúrni, de ha nem nyitom fel a felesége szemét, akkor lehet, hogy szerencsétlen így fogja vele leélni az életét. Viszont a kapcsolatuk az nagyon jó és boldog most a felesége, ezt sem szeretném elrontani.
Szerintetek rájöhet erre bármikor is magától a felesége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!