Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálhatnék, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálhatnék, mit kellenne tennem, miért éreztem magamat így?

Figyelt kérdés
Szóval,három héttel ezelőtt kezdtem bele egy távkapcsolatba,ami igazán nehézkesen indult be (nem én voltam miatta a hibás). Errefel múlthét pénteken felhívott telefonon,hogy megjelent a régi,drága jó barátnő,és most össze van zavarodva, nem tudja,hogy mit csináljon, visszamenjen-e hozzá. (Helló,itt vagyok én is, ezt épp nekem kell elmondania??? ) Lényegében én lecsaptam a telefont,hogy ez szép kis megnyilvánulás volt tőle. Kicsit később megbántam,és üzenetet küldtem neki,hogy akkor mi a döntése, és ne haragudjon rám, de sz@rul esett nekem. Nos,még ő se tudja mi lesz...ezt a választ kaptam. Azóta a telefont sem hajlandó felvenni,nem jelentkezik. Aznap annyira rosszul esett,hogy sírtam,még az éjszakát is átsírtam. Még másnap is bántott ez az egész ügy, de most már úgy érzem nem is érdekel,még bánt,és mérges is vagyok rá, de ha nem képes a telefont sem felvenni,akkor csak egy paraszt. Jól gondolom? Mit kellene nekem tenni,hogy és mit csináljak? Én reagáltam túl? Vagy most hogyan reagáljak, ha fogunk beszélni mit mondjak neki. Légyszíves segítsetek!
2010. nov. 18. 06:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és szerintetek mi lesz a döntése?
2010. nov. 18. 06:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ird le magadban, hogy ennyi volt, erre az emberre nem érdemes érzelmeket pazarolnod, ha jelentkezik is, akkor is állandó lesz az ide-oda közted meg az ex (vagy inkáb már nem ex) között. Ennek semmi értelme.
2010. nov. 18. 07:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos és természetes, amit érzel, elég pofátlanság ez a fickótól. Mi az, hogy "még nem tudja, hogy mi lesz"? Van egy ismerősöm (lány), neki is hezitált a pasija, a lány meg írt neki sms-t (távkapcs volt az is), hogy ő már döntött. Írd meg neki te is szerintem, hogy nem várod meg, míg ő dönt, te már rég döntöttél: vége.

Legalábbis én ezt tenném a helyedben. Ne szórakozzon már veled ez a pasi, mit képzel?!

Találsz te olyat is, aki megbecsül.

25/N

2010. nov. 18. 07:22
 4/4 anonim válasza:
Xd🤔
szept. 27. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!