Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az hogy a nők kb.45%...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a nők kb.45% házasság után elkezd hízni és már nem ad úgy magára mit azelött?

Figyelt kérdés
a nem ad úgy magára persze nem arra gondoltam hogy nem fürdik meg ilyesmi!
2010. aug. 27. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez igaz a férfiakra is. De mondjuk lehet az az oka, hogy háztartást kell vezetnie, gyereket kell nevelni...terhesség alatt alapból könnyű meghízni. Vagy csak úgy gondolja, hogy így is úgy is szereti a párja.
2010. aug. 27. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
sokan simán elkényelmesednek. úgyse hagy már el alapon...
2010. aug. 27. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Idősebb korban hajlamos elhízásra az ember, ezen nem szabad csodálkozni! A terhesség is átesz egy lapáttal, az ott természetes körülmények között felszedett zsírt nehéz leadni. Persze ha valakinek van akaratereje az képes rá.
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Mert úgy érzi, hogy már megszerezte a pasit (házasságot kötöttek) és hogy ez akkor is örökre szól, ha ő ronda lesz, elhízik, stb, stb...
 5/10 anonim ***** válasza:
A férfiak meg sör hasat növesztenek.. ezt biztos fiú írta.. :)
2010. aug. 27. 17:17
 6/10 Beatrix17 ***** válasza:
Ez férfiakra is vonatkozik!És nem csak házasság után,hanem párkapcsolatban is,x idő után!Már megkapta a másikat,hova "teperjen"!Párom eleinte minden másnap edzett!Gyönyörű karja volt!Mára már lesz@rja!Csak sir a szája,hogy hizik!Én persze edzem heti3-4alkalommal,mert tudom,hogy szereti,ha sportos a testalkatom!
2010. aug. 27. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
33%

ahogy sokan írtátok bizony,azér kaptak a p_ncijukba brét,és akkor már leszarják,hogy hogy nézünk tipikus hízunk mint a gép,levágatják a hajukat,brrrrr.

Én sose értettem,hogy lehet valaki igénytelen,hogy mindegy hogy néz ki,itt dagadt ott narancsbőr,ha pasi akkor egy zsírmalac,sose vágtam.Az én csajom nem ilyen rengeteget edz,táncol,jah és amikor terhes volt(nem az enyém a gyerek) akkor is állandóan sportolt,sose volt dagadt meg narancsos se,bomba alakja van,sokat tesz érte odafigyel magára,értem mindenre képes,ahogy én is ő érte,talán még keményebben eddzek amióta vele vagyok,mert ahogy neki is meg kell felelnie nekem úgy nekem is neki.

Ez oda vissza megy,csak sajnos ezt a mai nők(tisztelet a kivételnek) nem értékelik,hanem lezsraják,és utána csodálkoznak,hogy a pasi mást visz az ágyába,meg félrelép,hát az ne csodálkozzon aki nem ad magára az lapátra kerül.Én mindig azt mondom,hogy az kifogás,hogy szült ez nagyon kamu,a barátnőm is egyből szülés után ugyanúgy 50kg lett,terhesen volt 57.Nah erről ennyit.

Csak kitartás kérdése,és igényesség,meg SPORT,DIÉTA.

Csak ugye ahhoz tenni is kellene valamit.

Ha mi tudunk tenni egymásért akkor más is tudna.

Én szerintem nekem ez a véleményem,7éve eddzek ugyanolyan lelkesedéssel,jaj bocsánat nagyobb lelkesedéssel,mint régen.Én sose tudnék a csajom előtt levetkőzni ha dagi lennék,mert szégyen lenne egy bombanőhöz kövér pasi,eleve ő is utálja az igénytelen kövér embereket.

És lehet mondani,hogy nincs idő,nekünk közösen csinálunk egy üzletet,mellette suliba is járok,meg főzök,meg még dolgozok is.

És mégis van idő rá.

Csak akarni kell.

23F

2010. aug. 27. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
ma 18:41: részben egyetértek, amit írtál, csak a gyűlölet ne süssön beőled. Erre vigyázz. Mert most kb az emberek 60-80%-át szólítottad meg. És lehet, hogy a felmenőid között is van, aki elhízott, ámde mégis tökéletesen ellátja a feladatát. Pl édesanyád. Ugye ők szerencsésebbek voltak, mert fiatalkorukban nem voltak elkényelmesedve, int a maiak. Hiába hízik meg egy középkorú, mégis több a fitt közöttük, mint a maiak között. De a gyűlölet ne süssön belőled.
2010. aug. 27. 19:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó,kicsit nyersen írtam,de nem gyűlölködés süt belőlem,nem :D

Csak kicsit igaz úgymond kemény stílusom tud lenni igen.:D

Csak leírtam keményen véleményemet.

Nem gyűlölködök,én szeretetteljes ember vagyok alapjába,csak sajnos nekem is volt ilyenbe tapasztalatom egy volt kapcsolatomban és szörnyű volt,annyit veszekedtem vele emiatt,hogy hihetetlen.Csak sajnos Déjá Vu-m volt a kérdés által :D

2010. aug. 28. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Általában a házasság után azért híznak a nők:

-mert öregednek

-nem lesz idejük, mert a pasik helyett is dolgozniuk kell otthon is és magukra nem marad idő (pl. lusta pasik, akik nem csinálnak semmit, csak a munkahelyükre járnak)

-terhesség.-szülés után szintén nem tudnak eljárni, mert szoptatniuk kell, a gyerek 24 órát követel, így marad rajtuk a felesleg.

Ezt csak úgy lehetne végigcsinálni, ha a férj belesegít, hogy a nő is adhasson magára (pl. heti többször sportolhasson).

*A jó férjek ezt értik és segítenek ebben

*az ostoba férj meg rinyálni tud, de segíteni nem.

2010. aug. 28. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!