Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem hagy szóhoz jutni, miért van ez?

Figyelt kérdés

Nem egy nyelven beszélünk, én azért elég jól beszélem a nyelvét, persze nem anyanyelvi szinten, biztosan ejtek 1-2hibát. A lényeg, hogy bármikor amikor találkozunk ismerősökkel vagy új emberekkel csak állok mellette és mosolygok mint a tejbetök. Az elején próbáltam becsatlakozni a beszélgetésbe de ha elkezdek mondani valamit akkor a 2.szavam után közbevág, persze sokkal hangosabban és elkezdi mondani a magáét. Nagyon megalázó. Inkább már meg sem szólalok. Egyébként másokkal is ezt csinálja, nem csak velem. 14év korkülönbség van köztünk. Természetesen szoltam már neki de nem is emlékszik, hogy belevágott volna a szavamba, bocsánatot kér ha így történt. Mindig remélem, hogy megváltozik de amikor ott vagyunk, hogy újra beszélgetünk valakivel/valakikkel, akkor ugyan úgy megismétlődik ez. A huszas éveim elején járok, mostanàban alakul ki a személyiségem, nem hinném, hogy ez pozitív irányba vinné. Tudom, hogy nem velem van a baj, hanem vele de mégis úgy érzem ezek után, hogy a szavam nem ér semmit + önbizalom romboló.

2éve vagyunk együtt, szeretem nagyon. Viszont ez nekem egy nagyon fájó dolog. Próbáltam sokszor elmondani neki, bár szerintem ez egy annyira alap emberi dolog, hogy nem vágunk egymás szavába! Szakítani meg ezzel az indokkal elég vicces de elgondolkoztam rajta. Nem segít, ha beszélek vele mert engem állít be bolondnak, ő sosem emlékszik ilyenre. Bármi ötlet, hogyan tudnék rávilágítani a hibájára?

Amikor éppen belevágott a szavamba, akkor is rászóltam, csak azt mondta, bocsi de újra és újra megtörténik

2021. júl. 15. 02:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én elhagynám, mert egyszerűen semmibe vesz téged.

Párom is nagydumás, és sokkal jobban beszél angolul mint én, viszont amikor én próbálkozok egy összetettebb mondattal, nem leállít, hanem biztat, hogy igen, mondjam csak bátran, mert nem tahó.

2021. júl. 19. 20:32
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosak voltak számomra. Újabb eset bizonyosította bennem, hogy a szakítás lesz a megfelelő döntés. Tegnap egy étteremben voltunk, amikor befejeztük az evést egy gyerekkori történetemet kezdtem mesélni neki (kb 4 mondtad lett volna a nagy történet). A mondatom közepén felállt és elment fizetni. Ez már tényleg mindennek a legallja számomra. Én nem ilyen családban nőttem fel, ahol ez normális, hogy nem hallgatjuk meg egymást, főleg ilyen pofátlan módon.

Aztán mondtam neki, hogy ez nagyon tiszteletlen megint, meséltem éppen egy történetet, nem hallgatta végig. Aztán elkezdett velem kiabálni, hogy neki rengeteg minden van a fejében nem úgy mint nekem. Szó nélkül hagytam a dolgot, ez már nekem nem érte meg az energiámat pazarolni. Kicsit toxikus kapcsolatnak érzem már, jobb menekülni:)

2021. júl. 25. 15:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele mindenképp, jól látod, ez toxikus, és sokkal jobbat ÉRDEMELSZ. Így még egy ismeretlen emberrel sem viselkedünk, nemhogy a saját párunkkal, aki elvileg a legközelebb áll hozzánk
2021. júl. 25. 15:39
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Milyen orszàg?
2021. júl. 25. 20:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobban teszed. Ez a kiabàlás, meg veszekedés nem jelent semmi jót. Sőt, komoly jelzés, hogy csak rosszabb lesz.
2021. júl. 25. 20:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik volt barátom folyton ezt csinálta mindenkivel, velem is, hogy beszél valaki erre közbe szólt, hogy "bocs, hogy a szabadba vágok, de.." aztáb mikor már krvara nen birtam tolerans lenni, akkor megmondtam neki, hogy nem bocs, egyszeruen ne vagj a szavamba, es hallgass egyszer vegig. De hát ő mindenkivel ezt csinálta. Ahogy írtam, már csak volt pasim.
2021. júl. 25. 23:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekli amit mondasz, nem akar meghallgatni, fontosabb számára elmondja amit akar.

"Szakítani meg ezzel az indokkal elég vicces"

Szerintem nem vicces, hanem indokolt. A barátod nem tisztel, folyamatosan elnyom, tudja neked rosszul esik, mégse hajlandó változtatni rajta. Ez egy elég erős jellem hiba.

2021. júl. 26. 07:00
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
* milyen nemzetisègű a pàrod?
2021. júl. 26. 08:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem francia :).
2021. júl. 26. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!