Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm nem érti miért nem fogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem érti miért nem fogy?

Figyelt kérdés

Nem tudom igazán hogy ő azt gondolta ha néha néha egy egy dolgot kihagy már fogyni fog..

Hiába ő azt mondta nem tud fogyni, mikor elmondtam hogy én hogy látom zokon vette, de én úgy gondolom könnyebb azt mondani nem tudok, mint valós lépést tenni.

Nem tudom mitől vár eredményt ha:

ha továbbra is nagyon sok kólát iszik,este 10kor azon gondolkozik megegye e 2.jégkrémet mert csak víz,vagy egyen e sütit még.

ha nem hajlandó mozogni többet a heti 1órás gerinctornán kívül, mert napi 10órát ülve dolgozik

ha nem próbál este későn amikor hazáér sokat enni, hanem megpróbálná korábban a vacsizást és utána nincs nasi

ha mondjuk gyalog vagy biciklivel menne munkába kocsi helyett mert csak kb 2km..

ha mondjuk több zöldséget gyümölcsöt enne

Stb..

Én úgy gondolom ha ezeken változtatna már eredményt érne el..

2021. júl. 13. 11:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem komolyan ideje lenne orvoshoz menned. Ezt a kérdéskört már ezerszer feltetted itt, minden héten szidod szerencsétlen lányt. Mindenki jobban járna, ha szakítanál vele, és találhatna magának egy normális pasit. Engedd el szegényt.
2021. júl. 13. 11:10
 2/17 anonim ***** válasza:
36%

ezt hívják életmódváltásnak, amire neki nincs ereje, igénye, vagy szüksége

zokon veszi, mert fáj az igazság

2021. júl. 13. 11:11
 3/17 anonim ***** válasza:
30%
Én azt látom, hogy te nem is szereted a barátnőd és meg akarod változtatni, a fogyást pedig ürügyként használod, hogy olyan legyen amilyennek te szeretnéd.
2021. júl. 13. 11:15
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Mégis mennyi felesleg van rajta, hogy megérdemel ennyi kérdést ezen az oldalon?
2021. júl. 13. 11:15
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

Tènyleg tedd magad takarèkra, ez már nagyon gáz amit művelsz.

Ès látszik, hogy szanaszèt ferdítesz, hogy neked legyen igazad. Eddig az volt, hogy mièrt nem gyalogolt a munkahelyre, mikor 5 perc gyalog... Most meg 2 km ès bicikli...

Hát a 2 km az tuti nem 5 perc gyalog, persze, hogy inkább le gurul kocsival. Ebben a melegben a biciklizès se valami jó.

2021. júl. 13. 11:16
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Miért vagy akkor vele? Hogy legyen kit dugni, amíg nem lesz más?
2021. júl. 13. 11:19
 7/17 anonim ***** válasza:
42%
Minek vagy vele? Ha nem tetszik és nem hajlandó változtatni, akkor keress mást. Csak a saját idődet rabolod.
2021. júl. 13. 11:22
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
Ha te sportos vagy, egészségesen étkezel stb és ezt elvárod a párodtól is, akkor minek jöttél össze egy ilyen nővel? Aki víznek hiszi a jégkrémet és a sportot hírből sem ismeri...nem tudod megváltoztatni, ennyi, lépj tovább.
2021. júl. 13. 11:24
 9/17 anonim ***** válasza:
2021. júl. 13. 11:28
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Szavak nincsenek már rád.. Hagyd békén őt, sokkal jobban jár nélküled!
2021. júl. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!