Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az "asszony"felvesz egy fiatalabb szittert takarítót akárkit, garantált, hogy házhoz viszi a megcsalást?
A szitukat képzelje el bárki.
Bemutatkozás, a ffi már ki is húzza magát..így kezdődik.
A többi meg mint tipikusan a filmekben?
*Jav:oké, akkor nem
A filmekben tényleg vannak kertészsrácok is.
Lehet kene egy ujabb big brothert csinalni vagy amolyan gyozike showt magyarokkal :D
A félrelépéshez két dolog kell: szándék és lehetőség. Utóbbi lehet babysitter, de akár egy csinos kolléganő, vagy a szomszédasszony is, vagy akárki akivel akárhol találkozott. Ha viszont a szándék nincs meg, akkor palyboynyuszik ugrálhatnak körülötte akkor sem fog félredugni.
Szóval a férjedben szerinted megvan a szándék? Ha igen, akkor úgyis félre fog kúrni akárhány éves a babysitter, mert mástnem akkor majd nem azt dugja hanem valaki mást akit nem is ismersz.
Az, hogy szemet vetett rá, és nem mint szittert takarítót nézi hanem mint nőt, meg úgy "szerepelni"akar,(ffiasan kihuzza magát meg feszít stb) az takarhat szándékot?
Csak mert anno én is voltam szitter stb de külföldön, velem minden apuka tartotta a 3 lépést, sőt, eléggé szigoruak "parancsnokok"voltak. Nem ilyen leállok a szitterrel kedveskedni típusok(pedig vékonykis szöszi voltam stb) Szóval messze másmilyenek voltak, mint amilyen a magyar párom valahogy.
Azt értem, ha nem is a szitter akkor más. Szerintem ő sem akar szánalom lenni, mégis ugy jár kel mint vmi kakas a tyúkudvarban.
Nincs értelme
Csak azt mondja ő is ami itt a közvélemény.
De azért a levegőben ott van amit írtam. Feszítget stb
Igen. Mind a 8 milliárd ember ugyanolyan ebben a tekintetben.
Idióta fogyatékos hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!