Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz az ha? (garantált zöld kéz)
Figyelt kérdés
Ha megláttok az utcán egy párt akiknél a pasi egy nagyon picivel(határeset) de alacsonyabb a csajnál?2015. ápr. 20. 09:33
1/15 anonim válasza:
Semennyire. Ha határeset, akkor észre se veszem (mivel nem bámulok idegen párokat, mi a francnak?), fel sem tűnne. De ha sokkal alacsonyabb, akkor sincs semmi. Ez van. Legalább ők szarnak mások véleményére, és ettől függetlenül egymást választották. Senki se tehet arról, milyen magas.
2/15 anonim válasza:
Éééés újabb felszínes magyar 3,14csa. Te nem érdemled meg azt a srácot.
4/15 anonim válasza:
A Szerelem vak :) . Szerintem nem gáz, főleg ha csak határ eset.
5/15 anonim válasza:
Egyáltalàn nem baj:) de ha téged zavar, akkorne jöjjetek össze:D
7/15 anonim válasza:
Garantált zöld kéz?
Dugd fel magadnak;)
8/15 anonim válasza:
Miért volna gáz? Ők együtt boldogok, másnak pedig semmi köze hozzá. Ha kicsit nagyobb a magasságkülönbség, akkor sincs semmi. Nálunk én duci vagyok a barátomnál, ő meg sokkal magasabb nálam, nem illünk össze külsőre, mégis boldogok vagyunk és még sosem vettem észre, hogy bárki is megbámult volna minket emiatt.
9/15 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémájuk életük végéig :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!