Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szar alak vagyok? A barátnőmme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szar alak vagyok? A barátnőmmel már egy ideje éreztem, hogy kettőnk között nem stimmelnek a dolgok. El is kezdtem mondani neki, de találkoztunk és a tali után mondtam,hogy odakoltozhet hozzám. De felelőtlen kijelentés volt, később rájöttem.

Figyelt kérdés
Pár nap múlva leírta, hogy mennyire szeret, kíván, stb. Én meg nem reagáltam semmit, és így adtam tudtára, hogy ez nekem már nem működik. Szarrágó vagyok ettől? Így vette a lapot, gyakorlatilag szó nélkül eltűntem.
2021. júl. 11. 23:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Toronyhiba
2021. júl. 12. 00:44
 22/31 A kérdező kommentje:
De utána mondtam H lehet várnunk kéne vele, mert lehet leroviditené a kapcsolatunkat
2021. júl. 12. 00:45
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy az nem jutott eszedbe, hogy közös gyereket is akarsz, dugjatok gumi nélkül.

Ugye volt gumi?

2021. júl. 12. 06:29
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Megkeveredtel🤣🤣🤣 csucs, komolyan, mostanaban ez a legocskabb kifogas, amit hallottam. Mintha valami szappanopeban hallottam volna ezt utoljara🤣

Mentegeted itt magadat, de erzed, h santit ez minden iranybol.

2021. júl. 12. 09:25
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakítani akarsz, azt ki kell mondani nem eltűnni. Meg nem olyanokat mondani, hogy lehet ezt kéne meg lehet azt kéne, meg így célozgattam, meg úgy, ja meg biztos tudja, meg már rájöhetett stb. Te beteg vagy? Ha nem akarsz vele lenni, mond meg. Gyáva vagy.
2021. júl. 12. 10:40
 26/31 A kérdező kommentje:
Így két hét után már nem
2021. júl. 12. 14:19
 27/31 anonim ***** válasza:
De akkor is ki kell mondani. Mentegetheted itt magadat, de akkor is gyáva vagy és szar alak. Pont. Ha van egyáltalán még gerinced megkeresed bocsánatot kérsz a tahóságodért és elmondod neki, hogy vége.
2021. júl. 12. 14:45
 28/31 anonim ***** válasza:
Komolyan annyi van benned, hogy kitedd a kérdést, mert érezted, hogy nem oké amit tettél, de ha mások leírják, hogy gáz vagy, akkor védekezel meg kifogásokkal jössz. Rossz érzés amikor a szemedbe mondják? Vagy komolyan azt vártad, hogy majd mindenki elkezd vígasztalni, hogy jól tetted? Nem. Gáz vagy, gyáva, mocskos alak. Utoljára összefeködni vele még jó volt, de annyira se becsülöd, hogy a szemébe mond, hogy vége. Félsz találkozni vele? Legalább írd le neki üzenetbe. Ha ennyi merszed sincs, akkor meg bújj el jó méjre. Előbb utóbb az ilyet mindenki visszakapja és akkor majd sírhatsz.
2021. júl. 12. 14:52
 29/31 A kérdező kommentje:
Ő is érzi,érezte ,hogy nem működött. Most már ennyi idő után hülyén veszi ki magát, bocs, H eltűntem, de igazából azért írok most neked, mert szeretném mondani hivatalosan is,hogy vége
2021. júl. 12. 15:01
 30/31 anonim ***** válasza:
Ember még egyszer megkérdezem. Minek írtad ki a kérdést, ha nem tudod elviselni mások véleményét? Nem venné ki magát hülyén egyáltalán. Így veszi ki magát hülyén, mert eltűntél és szó szerint letojod szerencsétlent, nem csak mint nőt nem tiszteled hanem mint embert sem. Ráadásul hitegetted meg lefeküdtél vele még utoljára. Gratulálok. De hidd csak a saját igazad. Szegény lány jobb is hogy megszabadut tőled, ha egy ilyen dolgot nem tudsz megoldani, nagyon életképtelen lehetsz.
2021. júl. 12. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!