Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldanátok ezt meg?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, nincs saját keresetem még. A párom 25 éves, ő már dolgozik szinte minden nap reggel 8tól este 8-9ig. Mindig mielőtt hazajön eszik a munkahelyén, utána már egyáltalán vagy csak nagyon keveset eszik velem. Nem élünk még együtt, de szinte minden nap eljön értem munka után és nála alszom, együtt vagyunk. Mostanában egyre többször piszkál, hogy nem főztem. Kérdezem, hogy mit evett ma és közli, hogy ezt meg ezt mert nem főztem. Egyrészt pénzem se lenne főznivalóra másrészt elég sokat megyünk ide-oda és ha még azt a keveset is elköltöm akkor meg az én részemet is neki kellene fizetni.. Meg mindig bekajálva jön haza, mert este már későn nem eszik. Itthon eltudnám készíteni, viszont anyum se örülne, ha itthonra piszkolok és még a kaját is elhordom. Ha neki az az igénye, hogy főzzek megteszem, csak nem tudom hogyan lehetne ezt kivitelezni. Már az anyósom is piszkál, hogy nem etetem a fiát mikor ő meg dolgozik. Azt se akarom, hogy a párommal kifizettetem a kaját amit csináltam, mert gáznak érzem.
"Ha neki az az igénye, hogy főzzek megteszem, csak nem tudom hogyan lehetne ezt kivitelezni. Már az anyósom is piszkál, hogy nem etetem a fiát mikor ő meg dolgozik." vs "Azt se akarom, hogy a párommal kifizettetem a kaját amit csináltam, mert gáznak érzem." Az ellentét feloldhatatlan.
Miért vagy olyannal, aki nem tudja, hogy az élelmiszer pénzbe kerül?
2021. júl. 10. 12:43
2/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de nálad lakik?
Az csak alap, hogy fizessen rezsit és ételt és más költségeket!
Ha neki ez nem alap, akkor szimplán egy élősködő.
2021. júl. 10. 12:46
3/17 anonim válasza:
Jajj, a következő majd az lesz, hogy ha már nála alszol, miért nincs kitakaritva minden nap, miért nem vasalsz neki. Házi cselédnek akar téged, sztem menekülj.
2021. júl. 10. 12:47
4/17 anonim válasza:
Egye azt, ami otthon van. Neked nincs pénzed, vegye meg a hozzávalókat, és főzzetek együtt.
Te nem szolga vagy, vagy szakács!
2021. júl. 10. 12:49
5/17 anonim válasza:
Nem éltek együtt. Miért főznél rá? Hogy gondolta, te otthon megfőzöl, összecsomagolod és viszitek hozzá és ott megeszi? :D
2021. júl. 10. 12:52
6/17 A kérdező kommentje:
Kedves 5! Igen, valahogy így gondolta. Nem értem én se, hogy hogy várja el. Ha magához bevásárolna és mondaná, hogy főzzek ott/ együtt megcsináljuk teljesen oké. De így nekem fura
2021. júl. 10. 13:29
7/17 anonim válasza:
Úgy oldanám meg, hogy még mondanám neki, hogy a párja vagyok, ès nem a cselèdje, gondoskodjon maga az ètelèről. Mèg csak együtt sem èltek, mire fel főznèl neki? Nonszensz az egèsz.
Amúgy meg nagyon vigyázz vele, elèggè kihasználósnak tűnik.
2021. júl. 10. 13:29
8/17 anonim válasza:
6-os Ez viccnek is rossz. Ha így gondolkodik, akkor sosem leszel vele boldog.
2021. júl. 10. 13:35
9/17 anonim válasza:
Szóval arra lenne igènye, hogy ingyen egyen. Mert tulajdonkèppen erről van szó.
Jesszus, milyen nyomoronc pasik vannak mostanság...
2021. júl. 10. 13:43
10/17 FoxtrotLidérc válasza:
Kérdező: "Megetetni a fiát"? Miért, mégis micsoda a kedves párod?! Madárfióka?! Ne haragudj a hangnemért, nem neked szól. De azért ez abszurdum! Hogy 25 évesen ENNYIRE önállótlan legyen... Pelenkát nem kér a s*ggére napi hatszor? Plusz. Milyen alapon várja el hogy TE főzzél, ha nincsen saját kereseted (plusz együtt sem laktok)? Nem sok jót jósolok, ha ilyen ez a gyerek... Onnan indul hogy ennek nem is annyira barátnő, mint inkább bejárónő kellene. Komolyan elhűlök ezeket a sztorikat hallgatva...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!