Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom a szerepem miatt féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom a szerepem miatt féltékeny, hogy oldanátok meg a helyzetet?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, nagyon boldog voltam, mikor engem választottak ki a szerepre, ahol egy általam nagyra tartott férfi lesz a partnerem. Elkezdtük a próbákat, előadásunk lesz más időpontok mellett karácsonykor és szilveszterkor is. A valós életbeli párom rettentő féltékeny, nem érti meg, hogy ez csak egy szerep, illetve, hogy a munkám áldozatokkal jár, az év végi ünnepek idején is keveset leszek otthon, a karrieremben ez hatalmas előrelépés. Még megnézni sem akar, nem akarja látni, hogy más férfival enyelgek a színpadon, ahelyett, hogy büszke lenne rám. A pandémia miatt teljesen más munkát voltam kénytelen vállalni, azt szeretné, hogy oda menjek vissza, ami tipikus 9-5 közötti fix munka.
2021. júl. 6. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Annyit mondok erre, hogy ritkán adódik a lehetőség, hogy abból élj meg, amit igazán szeretsz, viszont pasiból vagy csajból lehet 100 is.

Hosszútávon nem csak a féltékenykedés öli meg a kapcsolatot, hanem az is, ha a párod nem büszke a sikereidre. Exem konkrétan irigy lett rám, amikor hamarabb tettem sikeres államvizsgát, mint ő, gondolhatod.

Beszéljétek meg, és igen is, a párod változtasson. Nőjön fel.

2021. júl. 6. 08:08
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Nem támogat, betegesen féltékeny, meg akarja mondani hogyan éld az életedet, akkor is, ha ez téged boldogtalanná tenne stb.

Én elgondolkodnék, van-e így értelme a kapcsolatnak. Ezek a problémák tuti nem most kezdődtek.

2021. júl. 6. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Exem engem ilyesmi miatt ki is dobott helybol. (Annyi volt a bűnöm h felvettek fosulira masik varos es biztos pasizni fog meg bulik)
2021. júl. 6. 08:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs önbizalma. Volt ilyen exem, amikor sikerültek a dolgaim konkrétan féltékeny és irigy lett. Aztán elkezdett mártírkodni, hogy neki semmi nem jön össze. Végül inkább szakított velem. Olyan párt keress, aki enged fejlődni, nem pedig visszahúz.
2021. júl. 6. 08:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is feltünt, hogy a szerep mellett az "általam nagyra tartott férfi" is lelkesít.

Gondolom neki is.

Attól függetlenül vállald el a szerepet. Vagy megszokja, vagy megszökik.

Életed nagy lehetősége, ezért kb életed végéig bánni fogod, hogy meg se próbáltad!

Sok sikert!

2021. júl. 6. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyne mérgező volt az én exem is! Féltékeny volt a sikeremre, mert, hogy ő férfi és nehogy én ne keressek már jibban stb. Szerintem, ha mindennapos veszekedés van ebből dobd ki,hatalmas stresszt és szorongást tud okozni egy ilyen kapcsolat. Karrieredre koncentrálj. Mellesleg gratulálok!
2021. júl. 6. 09:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismert emberrel éltem egy darabig... Kiégetett a rajongó kiscsajok tapadása... megalázónak éreztem, hogy ezekkel a kishölgyekkel beszélget.. pedig engem szeretett.. sajnos nem bírtam elviselni és szakítottam...

Gondold fordítva.. lehet jobb lenne hasonló emberrel lenned..

2021. júl. 6. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Részben meglehet érteni őt is. Gyanítom, vele akkor jöttetek össze, amikor a pandémia volt, s hozzászokott, hogy “nincs veszély” a munkahelyeden.

Így viszont, ez most derült égből villámcsapásként érte, és ráadásul egy általad nagyra tartott férfival szerepelsz, ha ezt érzi is rajtad, jogosan félreértheti a szituációt.

Azonban így valószínűleg a későbbiekben is adódnának problémák köztetek. Ha neked ez az álmod, nem adhatod fel miatta. És ő sem kérheti ezt tőled. Akkor így nem vagytok egymáshoz valók. Egy nagy beszélgetést megpróbálnék vele lebonyolítani, ahol mindketten elmondanátok egymásnak a problémátokat, illetve, hogy mit akartok a jövőben. És hátha sikerülne dűlőre jutni, és elfogadóbb lenne. Ha pedig nem, akkor nem illetek egymáshoz.

2021. aug. 27. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!