Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon idegesít a barátnőm, folyt lent?
A csajom mostanában mindig azzal készt ki,hogy ha mondok neki vmit hogy tegyen meg azt válaszolja: és ha nem? milesz? megversz?
Nagyon idegesít,hiába mondom neki,hogy hagyjaa ezt abba.
Ti mit tennétek?
A lány 16 éves.
Lehet azt szeretné, ha kedvesebben kérnéd meg. Légyszíves cica, édesem, tedd meg ezt nekem ....
Simogathatod, adhatsz neki csókot, puszit. Lehet több törődést vár, és dacol az ellen, hogy te mindig kérsz tőle valamit. Vagy lehet nincs hozzá kedve, és azt szeretné, hogy te is tegyél meg valamit neki. Ne csak ő neked. Kérdezd meg tőle, hogy Kérsz valamit? Hozzak kólát? Nézd vettem neked csokit, a kedvenced Milka epres. Kibontanád és "megetetnéd". Utána megkérdezed, én is kaphatok egyet? A csaj meg ad neked egyet. Megköszönöd, csók stb. Még fiatal, nőként viselkedik vágyik az apróságokra, a figyelmességre, stb.
Törődj vele! -ez a kulcs
szerintem csak provokál
amúgy én is lány vagyok és egyszer egyszer én is mondtam már ezt a páromnak :)
de mondok jobbat..amikor én kérdezek tőle vmit
pl: -miért ki vagy te hogy megtegyem ezt vagy azt?
a válasza: -URAD ÉS PARANCSOLÓD :D
nyugi nincs baj csak ilyenek vagyunk mi nők
ma 09:35 eltudom képzelni hány barátnőd volt eddig és azt is miféle bunkó lehetsz..
szerintem ilyen 1 hetes barátnő volt nálad a max.. ezzel a stílusoddal
"Jajj brühühü mami, azok a csúnya fiúk nem akarnak engem fullra kiszolgálni brühühüh"
ez lehetsz te, meg a "barátnőd", aki írta azt az agyament választ, amikor összetalálkoztok egy IGAZI férfival, aki nem hagyja azt, hogy lelki nyomást helyezzenek rá, majd ugráltassák, mint a majmot...
Lehet, nekem nem volt túl sok hosszú kapcsolatom(az ilyen nőnek nem nevezhető lények miatt), abban viszont 100% biztos vagyok, hogy neked még soha nem volt dolgod valódi férfival. Az tudod mit csinálna? 1 perc alatt kiszeretne belőled, ha valaha is szeretett, és úgy dobna a fenébe, hogy nyekkennél pulykatojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!