Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretem. Ő ezt a szexszel akarja bebizonyítani. De nekem törődésre lenne szükségem a hètköznapokbAn. A szex jó, de a lelkem ki van éhezve szeretetre, jó szóra törődésre. Nem látja, nem érzi? Élt át valaki hasonlót?
Olyan, mintha veszi az adast, ami tart par napig. Aztan atkattan, vissza oda, ahonnan a problemat elkezdtuk beszelni
Olyan vagyok mint egy kietlen sivatag. Vagyik a lelkem vízre, jó szóra
1 eve. Párkapcsolatként van elkönyvelve, de nekem ez már szinte csak szexkapcs. Egy párkapcsolat nem olyan, hogy alig van rám ideje, mert mindig munka van. És alig beszél velem. Mindig mondtam egy időben, hogy adjon , mutasson törődést, így nem bírom. Részéről hisztizek... és a szex pedig ha nem támadom le, akkor én vagyok az, aki már nem.akarja őt
Ördögi kör. Megöli a hozzáállásával. Pedig életemben soha nem.szerettem így egy pasit sem.. de hogy tudjak lenni tüzes szajha, ha a tüzet nem táplálja semmi. Szeretnék szajha lenni vele, neki, mert a szex jó, szeretem, de kielégületlenül,testilrg, lelkileg szenvedek. Sírok mellette szex utám, úgy érzem, a testem megad neki mindent, a lelkemet pedig pőrén hagyta... hiába küldöm a jeleket, mondom... nem. Egy ideig..aztán minden előlről
Kezdettől fogva a munka, időhiány..én pedig egyre csúnyábbnak kezdem érezni magamat, a lelkem fájdalma kivetül a testemre
Pedig annyira szeretem... és úgy vágyok egy jó szóra, ölelésre, mint egy kivert kutya...
6, 7: koszonom. Nem tudom, mire várok.nem jön csoda. Csak rosszabb lesz. Feltettem neki a kérdést: mi lenne, ha utóljára látnál? Válasz: meg akarod ölni magad? Nem lenne túl jó nyilván
Erről ennyit. Vicces ember.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!