Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor érezted, hogy a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érezted, hogy a kapcsolatod menthetetlen? Volt- e visszaút?

Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 20:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%
Akkor szoktam ezt érezni, ha az aktuális barátom mellett elkezdek másról is fantáziálni, már nem izgat fel szexuálisan. Ez úgy 2 év közelében szokott kialakulni. Még elkínlódok valamennyit, aztán valamelyikünk szakít.
2021. júl. 7. 21:16
 12/28 A kérdező kommentje:
9: nagyon szép és tiszta érzés, felismerés. Ha ez van, akkor az elengedés útjára léptél
2021. júl. 7. 21:17
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem jól magam a társaságában, menekülni akartam, idegesített.
2021. júl. 7. 21:18
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nalam is szokott lenni. Csak maskeppen.

Amikor a masikon olyan elhidegulest erzek hogy már megfordul bennem hogy mashonnan kellene pótolnom es elkezdek ismerkedni vagy akármi.

Es azutan rendszerint el is indul a kapcsolatom vmi melypont felé. A masik már nem csak hideg de elkezd kritizalni mintha utálna is vegigvergodunk ilyesmiken a szakitasig.

Es ez nem egyszeri esetek.

Szoval ujabban amikor en már egy kapcsolatban de pótlékot kezdek keresni azota mar tudom hogy baj van. Es a mostaniban is már átfutott ez bennem. Mintha nem szeretne vagy igazán komolyat nem tervez velem, mintha ra lennék arra "kenyszeritve"hogy egyedul kell mennem majd tovabb az uton es jobb ha kezdem épiteni a köveket.

Olyan mintha a sajat dontesem lenne de mégsem az. Nagyon szeretem a mostani barãtom is, en vele tervezem, soha nem akarnam elhagyni, de mintha ő lökne el magátol és néznem kéne az utra és nyitniba vilãgra. Es azt csinalom valojaban amit nem akarok. En vele akarok lenni, mégis keresnem kell mást mert ezt érzem benne, hogy ő elengedi a kezem. En meg ugye hiába fognám.

Akaszkodok kapaszkodok harcolok ugyan, de ő mintha kinyitotta volna nekem az ajtot :(

2021. júl. 7. 21:23
 15/28 anonim ***** válasza:

11 re reagáltam

14

2021. júl. 7. 21:24
 16/28 anonim ***** válasza:

8 hónapja ezen az úton vagyok már, de már az elején megrekedtem.. :(

2021. júl. 7. 21:26
 17/28 A kérdező kommentje:
14: majdnem sírtam a soraidon.. magamra ismertem....
2021. júl. 7. 21:28
 18/28 A kérdező kommentje:
16: van, amikor megrekedsz és csak mennél vissza...de nem lehet
2021. júl. 7. 21:29
 19/28 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
5-ös: Ismerős... Amikor volt három közös napunk karácsony előtt, próbáltam elrángatni még pár karácsonyi apróságot megvásárolni. De nem lehetett. Csak döglődött az ágyban, de ne félj amikor nem értem három óra múlva sem haza (sorbanállás, etc) jött a dühödt hangvételű hívás, hogy hol vagyok. 😆😆😆😆 Már akkor sejtettem, hogy hova szán engem az életében... Én meg már azért sem mentem gyorsabban haza. Szépen megittam a kis kávémat - a szabad ég alatt, és elindultam gyalog amíg meg nem untam a dolgot, és nem szálltam fel egy buszra.
2021. júl. 7. 21:43
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Itt indult.

És tavasszal hivatalosan is véget ért.

Elkezdtem többre vágyni.

Ő meg nem akart többet adni.

2021. júl. 7. 21:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!