Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátom, szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom, szerintetek elmondjam neki?

Figyelt kérdés
kb egy hete elég csunyán megcsaltam a barátom nem vagyokrá büszke de ami meg történt az megtörtént.nagyon féltékeny tipus és nem tudom hogy elmondjam-e neki vagy inkább kiméljem meg?
2010. aug. 27. 01:05
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Ne mondd el neki.
2010. aug. 27. 02:20
 12/25 anonim ***** válasza:
47%
meg hát, manapság ez a divat, összefekszünk fűvel fával aztán emozunk...
2010. aug. 27. 02:33
 13/25 anonim ***** válasza:

ma 01:14

Ez tetszett!:D

Egyébként szerintem ne mond el. Amiről nem tud az nem fáj. Ha tényleg szereted és nem derül ki máshonnan sem, akkor hagyd.

2010. aug. 27. 02:33
 14/25 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki az őszinteségedet talán többre fogja becsülni,mint azt hogy megcsaltad és ha szeret téged akkor megbocsát (talán)

vezesd fel mielőtt elmondod neki :pl nagyon szeretlek,de félreléptem...

hallgass végig,szeretlek és ezért mindent elmondok őszintén...

2010. aug. 27. 08:25
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
exBarátnőm is elmondta, jól ki is dobtam a p*csába. Csak azt sajnálom, hogy nem szopattam jól meg egyszer sem úgy jó mélytorkosan, hajánál fogva. Az ilyen azt érdemli csak, mást nem.
2010. aug. 27. 08:56
 16/25 anonim ***** válasza:

igen .... megbocsájt ...Biztos :D :D :D :D :D :D

én szemen köptem volna ezért nőmet....

2010. aug. 27. 09:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Megértél a kidobásra. A helyzeten enyhítesz, ha te mondod el és nem mástól tudja meg. Támogatnám a lilára verést.
2010. aug. 27. 09:55
 18/25 anonim ***** válasza:

"-ne legyél gyáva, ha képes voltál megtenni, vállald is.

ha meg azt mondod, hogy nem mondod el, hogy megkíméld. valójában magadat kíméled vele. önző."

B*meg, ez kétpontos volt! :-)

Milyen igazad van.

"És üzenném lancelot vagy kinek :P hogy ne szidalmazd azért amit tett mert neked ehhez semmi közöd"

B*meg, ő jött ide tanácsot kérni! Nem meri vállalni, hogy esetleg elküldi a retkes p*csába? Te vagy a védőügyvédje esetleg??

"Amiről nem tud az nem fáj."

Így van, hazugságban is le lehet élni egy életet. Igaz, nem az igazi, de vannak, akik ennyivel is beérik.

Sebaj, lúzerekre is szüksége van a világnak. :)

2010. aug. 27. 10:11
 19/25 anonim ***** válasza:

Én azt tudom javasolni, hogy ne mond el neki, ha neked ez így jobb lesz.

fiu 28 (2 barátnővel)

2010. aug. 27. 10:34
 20/25 anonim ***** válasza:
"ma 10:34": vak vezet világtalant :)
2010. aug. 27. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!