Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánhatom ha nem tetszik már külsőre?
Kapcsolati mélyponton vagyunk és nincs köztünk szex sem tavaly február óta,( vagy több hónap míg esetleg orál történik)
Ennek főleg az alapja hogy elhagyta magát és meghízott, de hiába mondtam neki és próbáltam segíteni nem hatott.Nem tudom mi az oka hisz nem vonz viszont néha történik valami köztünk( ösztönből). Nem szerelemből történik ez a részemről jelenleg mert már nem látom a régi csinos barátnőm benne.
Megcsalni nem csaltam meg,és önkielégítek de az mégse olyan mintha nő érne hozzá. Így ezért van hogy ha meglátom meztelen vagy esetleg ő odanyúl reagál rá..viszont nem a bnőmet kívánom hanem egy nőt akivel intim dolgot csinálhatok és ő is akarja..
Ti voltatok hasonlóan mikor mélyen voltatok, ( szakítás közelében) de még szeretkeztetek, vagy már nem annyira vonzott vagy sok volt a súrlódás de mégis szexeltetek?
Ne áltasd magad, ha február óta nem szakítottatok, már nem fogtok. Évekig el tudjátok így húzni, sőt életed végéig.
Megszoktad. Jóvanazúgy.
Szakíts már vele vègre! Ennek az èg világon semmi èrtelme!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Minek vagy még vele? Vannak nők akiknek az evés mindennél fontosabb. Az egészségüknél is, a párjuknál is.
Ő ilyen csaj. Zabálni akar és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!