Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bűn ha a párunk hízás miatt már nem tetszik?
Nyilván nem betegség hanem az ő "hibája" hogy meghízott.
A másik fél fel van háborodva ezen, persze nem az a + 5 6kgs hízásrol beszélünk..
Pláne itt az oldalon is sokan fel vannak háborodva hogy mi az hogy vki a hízás miatt nem tetszikmár a párjának ( aki nem hibás hogy meghízott)..
Függ attól, hogy azért hízott meg, mert ellustult és egésznap csak fekszik és zabál, vagy azért mert mondjuk eltelt 15 év és szült 3-4 gyereket.
De maga a hízás a szexuális vonzalmat befolyásolhatja, de a szeretetet szerintem nem kéne. Ha máshogy viselkedik, akkor az már más kérdés.
#3 ez hülyeség.
Hol hallottad ezt?
Az emberek kötődés nélkül is szexelnek nagyon sokat. Ilyen dolgok, hogy "egy éjszakás kaland" meg szexkapcsolat, barátság extrákkal, prosti, dugópajti stb. Sose hallottál?
Azt hiszed csak azok szexelnek, akik kötődnek egymáshoz?
Szörnyen naiv vagy.
Szerintem tök mindegy, hogy lustaság vagy betegség miatt hízik el valaki, az nem vonzó. A vonzalom nem azért van, mert olyan szép lelke van valakinek, hanem mert szexuálisan vonzó. Nyilván egy kapcsolathoz kell a személyiség is.
Ha valaki megcsúnyul, meghízik, csontsoványra fogy, megöregszik, az nem lesz vonzó a másik nemnél. Ettől még lehet őt szeretni emberként nagyon is, de szexuálisan nem lesz vonzó, akármilyen igazságtalannak tűnik is ez.
Én is azt gondolom, hogy a szexuális vágyat befolyásolja a kinézet, de a szeretet nem. Ahhoz, hogy valaki úgymond igazi legyen, szerintem mély szeretetre van szükség, nem csak múlandó szerelemre és röpke szexuális vágyra. Az utóbbi még kisebb értékkel bír számomra, hiszen ahogy írták előttem, szexuálisan akár egy idegent is megkívánhatunk, elképzelhetjük, milyen lehet meztelen, szex közben, stb.
Míg az igazi szeretet nagyon-nagyon ritkán alakul ki. Nekem pl. még nem volt részem benne párkapcsolatban, pedig szerelmes már háromszor voltam.
#6. Erre pedig annyit mondanék, hogy oké, hogy csodaszép, fitt hölgy, de őt is elhagyták.
Szóval az sem garancia a boldog házasságra és az igaz szeretet kialakulására, ha valaki folyamatosan edz és figyel a kajára. Míg ismerek több olyan nőt, aki kimondottan kövér (nem molett, hanem kövér), mégis imádja, és a tenyerén hordozza a párja. Tehát a kapcsolat igen is múlik a belső értékeken, a kisugárzáson, az egy hullámhosszon pendülésen, szereteten, és szerintem a szerencsén is.
Ezért nincs szerintem olyan, hogy valaki egy kis hízás miatt ábrándul ki a párjából. Ha a kérdező párja vékony maradt volna, amilyen a megismerkedésük idején volt, akkor jött volna más, ami miatt válságba jut a kapcsolat. Egyszerűen nem illenek össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!