Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell megütközni azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell megütközni azon hogy Vlki a meghízas miatt elhagyja a párját?

Figyelt kérdés

Persze nem egy betegség áll a háttérben.

De úgy érzem divat leszólni és minden hangzatos mondattal illetni aki elhagyja, míg aki meghízott az lesz az áldozat a dologban..

2021. júl. 7. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Honnan veszed, hogy "divat rajta megütközni"?
2021. júl. 7. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Mert az átbaszás. Ha igazán szerelmes lenne a másik akkor vele maradna. Mondjuk jó s.ggfej szűrő.
2021. júl. 7. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Először finoman fel lehet ajánlani, hogy járjatok el együtt edzeni, kezdjetek el egészségesen táplálkozni. Ha a másik fél ezt teljesen elutasítja, akkor szerintem is jogos.
2021. júl. 7. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha normálisan(!) hangot adott az illető, hogy ez zavarja, segített volna például egészséges, kalóriaszegény ételek főzésével, aktív programokkal (nem feltétlenül sport), de a másik még csak meg se próbálta, akkor én megértem. Ha próbálkozik, szóval a hajlandóság megvan, csak időbe telik megszokni az új életstílust, és kellő energiát, elhatározottságot belevinni, akkor nem.
2021. júl. 7. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

én nem ütközök meg, ha ilyet hallok.

sokan azért ütköznek meg ilyen hír hallatán, mert ekkor szembesülni kényszerülnek a saját eltunyultságukkal és igénytelenségükkel, illetve azzal, hogy ennek hosszú távon következményei lehetnek a párkapcsolatukra nézve is. és ez bizony kényelmetlen érzés.

2021. júl. 7. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Ha én pl pizzát, hambit, pacalt sütök/főzök, miért kell nekem segíteni abban, hogy más típusú ételekkel közöljek ugyan úgy hőt, mielőtt beteszem az arcomba? Ha elhízok ovis leszek tőle, ha lefogyok, akkor meg felnőtt vagyok vagy mi?
2021. júl. 7. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Miért kell megütközni azon hogy Vlki a CSÓRÓSÁG miatt elhagyja a párját?

Persze nem egy ROSSZ GAZDASÁGI HÁTTER áll a háttérben. CSAK SIMAN B*SZOTT TANULNI.

De úgy érzem divat leszólni és minden hangzatos mondattal illetni aki EMIATT ELHAGYJA A PÁRJÁT, (MÍG Ő DOLGOZIK, TANUL) - míg aki CSÓRÓ LETT, az lesz az áldozat a dologban..

2021. júl. 7. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#6 bármilyen hihetetlen, de a mértékletesség, tudatosság igenis felnőtt jellemvonás. Ahogy az is, ha az ember felismeri az életében a problémákat, és megoldja őket, ahelyett hogy például az ételbe menekülne, mint egyetlen örömforrás. Mivel elég sokan érzelmi evők (én is az voltam). Ettől függetlenül se a diéta, se a tudatosság nem jelenti azt, hogy aszkéta életet kellene élni, és soha többé hambi, pizza, vagy amit akarsz. Csupán nem ebből áll a mindennapi kaja. Hetente, kéthetente, havonta, céltól, kitartástól és igénytől függően bőven belefér. Arról nem is beszélve, hogy ezekből is lehet kultúrált adagokat enni, és simán beilleszthetőek egy megengedő diétába (és simán készíthető kalóriaszegényebb, kiegyensúlyozottabb, de mégis ízletes verzió mindnél).

Számomra például gyerekes és nevetséges, hogy a 60+os apám képtelen egy napot kibírni 2 liter cukros kóla, vagy szörpös tea (nem vicc sajnos) és zsírban tocsogó ételek nélkül, mert nincs önuralma. Végülis mindössze kétszer volt szívrohama, és ennyiszer műtötték is, mit számít? 🤷‍♀️

2021. júl. 7. 20:38
 9/9 anonim ***** válasza:
#8. Nekem ezt nem kell magyaráznod, képben vagyok. Csak azt írom mi ez a "segítek neki" dolog.
2021. júl. 7. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!