Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja lefeküdtem a barátnőmmel, neki ez volt az első, most meg hisztizik és nem akarja újra. Szerintetek mi baja lehet?
Miért adta be a derekát?
Mert kíváncsi volt és mert az élet része, hogy előbb utóbb elkezdünk szexuális életet élni. Ami az első nem lesz feltétlen kellemes, de az azért erős kijelentés, hogy a nőknek nem jár élvezettel.
Milyen felelősséghárításról van szó egészen pontosan? Mert szerintem sehol nem írta senki, hogy az ő hibája. Az mondjuk sokat elárul, hogy ő ettől ideges lesz. Ebből nem sok tisztelet jön le számomra, de ez egyéni következtetés-levonás, attól még nem biztos, hogy igaz is.
Tudom, hogy a világ egy veszélyes hely, de a nőket még mindig több bántalmazás ér. Ez nem azt jelenti, hogy a férfiakat nem ér, de nem is írtam szerintem ilyet. De ami a te kijelentésedben bicskanyitogató, hogy szerinted a feminizmus lényege, hogy ártatlanul vádoljanak meg férfiakat. Sokat kutattam a témában, de ilyen sehol sincs leírva.
"szerinted a feminizmus lényege, hogy ártatlanul vádoljanak meg férfiakat. Sokat kutattam a témában, de ilyen sehol sincs leírva."
Ne azt nézd hogy egy mozgalom mit mond hanem hogy mi a tevékenységének a gyakorlati eredménye. Kicsit off de olyan korban élünk ahol a mozgalmak olyan szövegeket nyomnak amelyekkel kevesen mernének vitatkozni de aztán hullanak a csontvázak és kiderül hogy a fekete életek csak akkor számítanak ha azok egy bizonyos politikai oldalt támogatnak (vagy a szervezők rokonai), és ahol a nők egyenlősége csak akkor fontos ha nem Iránról meg Szaúd-Arábiáról van szó.
"Tudom, hogy a világ egy veszélyes hely, de a nőket még mindig több bántalmazás ér"
Az a baj hogy a bántalmazás törvényi definíciója kitágítható hogy minél több és jelentéktelenebb dolgot magába foglalhasson aztán a fiatal naiv lányok újabb generációját be lehet etetni hogy ha a vonaton túl sokáig bámulja őket egy srác akkor az már indok a feljelentésre, vagy ha iskolában 0 tapasztalattal egy srác félénken megszólít és megérinti az alkarodat az már metoo (true story mindkettő).
Az exemmel az első után én is nagyon gondolkodtam, akarom-e újra, mert durva volt, nagy ívben tett rám, arra, hogy szűz voltam, stb.
Aztán idővel inkább szakítottam is vele, mert ez az önző mentalitás végig maradt.
Én se akartam az első után jó ideig. Nem volt valami tapintatos, fájt, semmi jó nem volt nekem benne... Vérzett, be is lilultam, nagyon rossz volt. Sírtam másnap, de most visszagondolva rá is hasonló érzéseket hoz ki.
Valószínű a barátnődnek is ilyesmi élmény lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!