Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 napja lefeküdtem a barátnőmm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napja lefeküdtem a barátnőmmel, neki ez volt az első, most meg hisztizik és nem akarja újra. Szerintetek mi baja lehet?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy fél de nem értem mitől és kezd idegesíteni🥱
2021. júl. 7. 10:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%
Simon András 32, te ennyire beteg hülye vagy vagy sose jutottál még punci közelébe sem???
2021. júl. 7. 10:34
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, aki Simon Andráshoz hasonlókat szokott mondani részegen. Amúgy egy csendes, visszahúzódó, depressziós ember, akiről nem mondanád meg, hogy agyilag elborult.
2021. júl. 7. 10:38
 13/26 anonim ***** válasza:
98%
Napi troll, ne etessétek.
2021. júl. 7. 10:41
 14/26 anonim ***** válasza:
44%
A nőknek a szex nem jar feltétlenul elvezettel es orgazmussal. Tanulni kell a sajat testuket is megismerni. Hosszu az ut. Ez van
2021. júl. 7. 10:49
 15/26 anonim ***** válasza:
98%
#14. Nem jár feltétlenül élvezettel, de nem mindegy, hogy olyan kellemetlen élmény az első, hogy kösz, inkább többet nem akarok, vagy felkelti a kíváncsiságomat a további próbálkozásra.
2021. júl. 7. 11:03
 16/26 anonim ***** válasza:
4%

"Hosszu az ut. Ez van"

És ha (HA!) szerencsénk van akkor közben mi nem leszünk megmetoozva, nem kerülünk szexuális bűnözők nyilvántartásába, nem törik darabokra az életünk stb., csak mert a nő aki nem állt még készen testi kapcsolatra beadta hogy készen áll, utólag megbánta és valami feminista barátnője meggyőzte őt hogy megbánt szex = nemi erőszak...

2021. júl. 7. 11:08
 17/26 anonim ***** válasza:
91%

16

Egyik férfi ismerősöm sincs szexuális bűnőzök nyilvántartásba, mert tudnak viselkedni és bánni a nőkkel. Senki nem vádolta meg őket hamisan. Ellenben akiről tudok, hogy elítélték szexuális erőszak miatt, ő tett érte. Nem kell ez a mártírkodás, nem hiába félnek a nők éjszaka az utcán egyedül.

2021. júl. 7. 11:13
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

15 sztem nincs nő aki élvezné az elsőt szexualis értelemben. Erzelmi értelemben persze viszont meg rengeteg.

Plusz még tapasztalt nők sem tudnak mindig elmenni.

2021. júl. 7. 11:24
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Fél a teherbeeséstől. Szextől nem szokás félni, meg ha kellemetlen volt az első, akkor se, mert köztudott, hogy az ritkán kellemes. Mindenki dugni akar, de kevesen teherbe esni.
2021. júl. 7. 11:32
 20/26 anonim ***** válasza:
10%

Amit írtál az nem ellenérv a válaszomra. 14-es szerint "A nőknek a szex nem jar feltétlenul elvezettel" ami igaz, csak akkor miért adja be a derekát. A kérdező esetében valószínűleg ez történt.

"akiről tudok, hogy elítélték szexuális erőszak miatt, ő tett érte"

És én örülök hogy elítélték (mielőtt valaki hozzám vágna bármit).

"Nem kell ez a mártírkodás"

Nem kell a felelősség teljes áthárítása a férfira olyan esetekben ahol nem is volt kényszer csak megbánás. Ahol volt kényszer ott persze, dobják a Dunába az illetőt vasgolyóval a bokáján.

"nem hiába félnek a nők éjszaka az utcán egyedül"

Sok hely van ahova én se mennék egyedül, ezért nem is teszem. A világ egy veszélyes hely és nem csak a nők számára, ezt kéne felfogni. Sajnos soha nem lesz olyan hogy egy nő (vagy a legtöbb férfi) fegyvernek használható tárgyak nélkül egyes egyedül éjszaka biztonságban érezheti magát. Te egy buborékot szeretnél alkotni ami lehetetlen mert azon belül is emberek lennének a saját elborult érzelmeikkel amiket (immár a "buborékon" belül) kifejezésre juttatnak előbb-utóbb.

2021. júl. 7. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!