Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja lefeküdtem a barátnőmmel, neki ez volt az első, most meg hisztizik és nem akarja újra. Szerintetek mi baja lehet?
"Hosszu az ut. Ez van"
És ha (HA!) szerencsénk van akkor közben mi nem leszünk megmetoozva, nem kerülünk szexuális bűnözők nyilvántartásába, nem törik darabokra az életünk stb., csak mert a nő aki nem állt még készen testi kapcsolatra beadta hogy készen áll, utólag megbánta és valami feminista barátnője meggyőzte őt hogy megbánt szex = nemi erőszak...
16
Egyik férfi ismerősöm sincs szexuális bűnőzök nyilvántartásba, mert tudnak viselkedni és bánni a nőkkel. Senki nem vádolta meg őket hamisan. Ellenben akiről tudok, hogy elítélték szexuális erőszak miatt, ő tett érte. Nem kell ez a mártírkodás, nem hiába félnek a nők éjszaka az utcán egyedül.
15 sztem nincs nő aki élvezné az elsőt szexualis értelemben. Erzelmi értelemben persze viszont meg rengeteg.
Plusz még tapasztalt nők sem tudnak mindig elmenni.
Amit írtál az nem ellenérv a válaszomra. 14-es szerint "A nőknek a szex nem jar feltétlenul elvezettel" ami igaz, csak akkor miért adja be a derekát. A kérdező esetében valószínűleg ez történt.
"akiről tudok, hogy elítélték szexuális erőszak miatt, ő tett érte"
És én örülök hogy elítélték (mielőtt valaki hozzám vágna bármit).
"Nem kell ez a mártírkodás"
Nem kell a felelősség teljes áthárítása a férfira olyan esetekben ahol nem is volt kényszer csak megbánás. Ahol volt kényszer ott persze, dobják a Dunába az illetőt vasgolyóval a bokáján.
"nem hiába félnek a nők éjszaka az utcán egyedül"
Sok hely van ahova én se mennék egyedül, ezért nem is teszem. A világ egy veszélyes hely és nem csak a nők számára, ezt kéne felfogni. Sajnos soha nem lesz olyan hogy egy nő (vagy a legtöbb férfi) fegyvernek használható tárgyak nélkül egyes egyedül éjszaka biztonságban érezheti magát. Te egy buborékot szeretnél alkotni ami lehetetlen mert azon belül is emberek lennének a saját elborult érzelmeikkel amiket (immár a "buborékon" belül) kifejezésre juttatnak előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!