Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt igazán mély gödörben a kapcsolatotok?
Miből érezted hogy gödörbe kerultetek?
Milyen megoldással sikerült megmenteni a beszélgetésen kívül és miben volt változás?
Amikor falura költöztünk. A párom erőltette, városon olcsóbban is találtam házat de ő ragaszkodott a baromságaihoz (az anyjáék házának mása legyen, sok szoba, nagy kert - igaz hogy mi csak 2en vagyunk, nem 6an, se kertészkedni, se gyereket nem akar egyikünk se).
Mindig is utáltam a falut, falusi embereket. Annak ellenére hogy ő akarta a házat csak én laktam benne, mert mindig haza húzott az anyjához.
Én nem bírtam az ottani életet, pár hónap után elköltöztem. Őrizze a putriját a jó édes anyja.
Kénytelen volt utána elfoglalni a házát, mert a szomszédok átjárogattak, elfoglalták volna.
Azóta valamivel jobb a kapcsolatunk, mert leszakadt az anyjáról, lettek saját gondolatai. Kénytelen kiállni magáért...
Én is boldogabb vagyok hogy nem kell ott lennem, nincs annyi vita.
Eloszor mikor tarskeresozott.
Aztan mert semmit nem segit h ossze tudjunk koltozni
Aztan mert sertgeteg beszolt aláz ugy altalaban.
Allandoan szakitas szélén vagyunk
Amikor a tulajdonos kitalálta, hogy eladja a fejünk fölül az albérletet, ezzel egyidőben engem kirúgtak a munkahelyemről (így kb 1 hét különbség volt a két hír között), a kocsiban elment a kuplung és úgy általában is szürke tél volt. Na, az nem volt jó időszak az életünkben.
Minthogy ezek mind külső tényezők voltak, ezért a kapcsolatunk sértetlenül átvészelte az egészet. Én találtam új (jobb?) munkát, azóta vettünk saját lakást, amit max a bank venne el, ha nem fizetnénk a hitelt (még elő is törlesztettük már, szóval :D ), van új kocsi, szóval elég szépen visszajöttünk. Azóta nem nagyon voltak mélypontok, az tényleg nagyon csúnyán összejött akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!