Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális reakció, ha valakitől nem akarok semmit? Ti, hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
A párommal kikezdett egy csaj. Azt mesêlte el valakinek a párom, hogy elutasította már többször ezt a csajt és most az utolsó alkalommal is, de a nő azt kérte, hagy ölelje meg búcsúból. Majd egy percig ölelkeztek. Utána megkérdezte tőle a nő, hogy ez se esett jól? És azt válaszolta, hogy ő a jelenlegi párjával vágyik erre.. Nekem pár hónapja mondta a párom, hogy célozgatott neki a csaj, hogy szívesen ágyba bújna vele. Mondtam neki, hogy határozottan utasítsa el, akkor érteni fogja. Azt mondta ezt megtette. Azóta semmi más infót nem mondott.

2021. júl. 5. 10:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Jajj 10-es borzalmasan naív hozzáállás ez..
2021. júl. 5. 13:00
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

"Azt mesêlte el valakinek a párom, hogy elutasította már többször ezt a csajt és most az utolsó alkalommal is, de a nő azt kérte, hagy ölelje meg búcsúból"

Érdekes, miért nem neked mesélte el, hanem egy kapcsolatotokon kívül álló embernek?

2021. júl. 5. 13:03
 13/22 anonim ***** válasza:
16%

Jó akkor a sok izaurán nevelkedett agyhalott miatt le kell írjam amit várnak itt.

Hazaér melóból dühösen a szemére hányod mit tudtál meg. Összevesztek mert nem fogod fel, hogy téged szeret. Szakítotok aztán itt nyöszörögsz majd két nap múlva. Yessss... Nah csajok elégedettek vagytok?

2021. júl. 5. 13:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Azt mondta neki, hogy fél elmondani, mert nem tudja, hogy reagálnék.
2021. júl. 5. 13:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell beszélni vele, nem velünk, vele! Felnőttek vagytok nem tinik pls. Ha egy kapcsolat nem bír ki ennyit akkor nincs miről beszélni.
2021. júl. 5. 13:14
 16/22 anonim ***** válasza:
37%

Magyarul, ahogy írtam, gyáva.

Tényleg egy iylen gerinctelen emberrel akarsz együtt maradni?

2021. júl. 5. 13:16
 17/22 Ramos ökle ***** válasza:
35%

Az eddigi válaszolók nem sok bolondot láttak még, mármint másokat. ;)

Van olyan ember, akár férfi, akár nő, aki nem érti a nemet, és nagyon nyomul.

Ennyiből nem lehet megmondani, h a barátod a hibás, vagy a csaj. Vannak nagyon ragadós emberek, nem csak a filmekben vannak ilyenek.

Próbáld meg megbeszélni vele a dolgot, lehetőleg nyugodtan.

Azt viszont már neked kell tudnod, főleg az eddigiek alapján, h a barátod igazat mond, vagy nem.

2021. júl. 5. 13:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17-es, láttam már párat, és én is ismertem oylan csajt, de ha úgy utasítod vissza megérti mindenki.

Két kezemen nem tudom megszámolni a kérdésben szereplő sztorit háynszor láttam lezajlani.

2021. júl. 5. 13:30
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Sőt kiegészítem, ha valaki esetleg másodjára se értené meg, letiltom a francba.
2021. júl. 5. 13:30
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Én arra gondolok, hogy a csaj lelkileg zsarolja, szánalmat kelt benne, csak hogy foglalkozzon vele. Nyilván nem normális dolog olyat ölelgetni, aki szerelmes beléd, de te belé nem. Ettől függetlenül el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor a srácnak nem rossz vagy alantas szándéka volt vele, csak mindent megtett, hogy szabaduljon, viszont pont az ellenkezőjét érte el. Szóval párod vagy borzalmadan naiv, konfliktuskerülő, vagy szeret 2 vasat tartani a tűzbe. A helyedben nem kerülgetném a forró kását, elmondanám, hogy tudok erről, és megkérném, hogy magyarázza el, mégis miért kell olyat ölelgetni, aki szerelmes belé, miközben párja van. Nem ellenséges hangnemmel, csupán tényszerűen leírva a helyzetet, nyugodtan. A naivitáson, konfliktus kezelésen lehet javítani, de ha támadólag reagál, miközben te nyugodt, és asszertív vagy, akkor elengedném.
2021. júl. 5. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!