Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális reakció, ha valakitől nem akarok semmit? Ti, hogy reagálnátok?

"Azt mesêlte el valakinek a párom, hogy elutasította már többször ezt a csajt és most az utolsó alkalommal is, de a nő azt kérte, hagy ölelje meg búcsúból"
Érdekes, miért nem neked mesélte el, hanem egy kapcsolatotokon kívül álló embernek?

Jó akkor a sok izaurán nevelkedett agyhalott miatt le kell írjam amit várnak itt.
Hazaér melóból dühösen a szemére hányod mit tudtál meg. Összevesztek mert nem fogod fel, hogy téged szeret. Szakítotok aztán itt nyöszörögsz majd két nap múlva. Yessss... Nah csajok elégedettek vagytok?

Magyarul, ahogy írtam, gyáva.
Tényleg egy iylen gerinctelen emberrel akarsz együtt maradni?

Az eddigi válaszolók nem sok bolondot láttak még, mármint másokat. ;)
Van olyan ember, akár férfi, akár nő, aki nem érti a nemet, és nagyon nyomul.
Ennyiből nem lehet megmondani, h a barátod a hibás, vagy a csaj. Vannak nagyon ragadós emberek, nem csak a filmekben vannak ilyenek.
Próbáld meg megbeszélni vele a dolgot, lehetőleg nyugodtan.
Azt viszont már neked kell tudnod, főleg az eddigiek alapján, h a barátod igazat mond, vagy nem.

17-es, láttam már párat, és én is ismertem oylan csajt, de ha úgy utasítod vissza megérti mindenki.
Két kezemen nem tudom megszámolni a kérdésben szereplő sztorit háynszor láttam lezajlani.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!