Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem tud bókolni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem tud bókolni és nem is tudja fogadni, hogy segítsek ezen?

Figyelt kérdés
Semmilyen dicséretet, se belső se külső értékre nem fogad el, és nem is mond soha. Ha szóvá teszem, akkor azt mondja, hogy hát nem lenne együtt velem, ha nem tartana jó embernek vagy zavarná valami rajtam. Csak ez nekem nem elég. Szeretném, ha néha bókolna. Meg azt is, ha valamit megdícsérek, akár belső, akár külső dolgot, értékét, legalább megköszönné. Konkrétan úgy csinál, mintha meg se hallotta volna.
2021. júl. 4. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
szép vagy
2021. júl. 4. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy át tudod nevelni. Nyilván az apja, anyja nyomán lett ilyen tahó-hiszen ott nőtt fel, ők nevelték ilyenné.

Ha finomabb lelkű embert kívánsz a magad oldalára, akkor keress mást.

2021. júl. 5. 04:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem átnevelni szeretném. Csak néha, akár havonta-2 havonta egyszer mondjon valami pozitívat. Nem gondolnám, alapvetően, hogy ez atnevelés lenne vagy annyira megerőltető dolog. Vagy mégis? 🤔
2021. júl. 5. 05:43
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

nalam is ugyanez van... 2 honapja ismerkedunk, 1 bók sem hagyta még el a száját. Elkepesztoen zavaro, mert nekem az elismero szavak a masodlagos szeretetnyelvem.

Az a baj, hogy igy folyamatosanan az az erzesem, mintha csak azert lenne velem mert nincs ló....

sajnos vannak ilyen erzelmileg deprivalt emberek, sajnos igy az erzeseim sem fognak megfeleloen kialakulni:(

2021. júl. 5. 05:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Az exem is ilyem volt. 4 év alatt jó, ha kb 10 bókot kaptam.
2021. júl. 5. 06:19
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

#3, neki nagyon megerőltető.

A magyar társadalom jó részében nem szokás / illik érzelmeket kifejezni.

2021. júl. 5. 06:55
 7/9 Tanksapka21 válasza:
Lehet, hogy a párod tévúton jár, csak nem meri felhozni. Ez egy őszinte kishitű embert jellemez. Neked kell lépned, mert ő nem fog. Ha mégsem így van, akkor a változás széle segíthet rajta.
2021. júl. 5. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Én nem szeretem pl. gyűlölöm, ha bókolnak vagy dícsérnek és ebben a legrosszabb az, hogy a másik meg megsértődik, ha nem veszem a lapot. Valaki ilyen, valaki olyan. Fogadd el, hogy Ő ilyen, ha nem meg, hogy, akkor semmi keresnivalód Vele, mert ha ezt nem tolerálod, mást hogyan fogsz?

Nálunk megértette a barátom, hogy ezzel kár nálam próbálkozni, mert nem érdekel és csak kínos az egész.

2021. júl. 5. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem miben rosszabb, ha valaki nem bókol, annál, hogy valaki meg nem tud meglenni bókok nélkül.
2021. júl. 5. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!