Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fogadjátok el a szülők segítségét?

Figyelt kérdés

Mi nagyon sok mindent kapunk tőlük. De pl amit nem értek hogy olyan dolgokat is vesz a boltban amiről tud hogy csak el kell hozni szüleimtől, mert náluk van bőven. Ezt mondták hogy ne vegye a boltban mert van, csak el kell hozni tőlük.

Én hiába mondtam már neki mintha a falnak mondtam volna, és ezt én ìgy pènzkidobásnak tartom- és butaságnak hogy van és ingyen hozhatna

2021. jún. 27. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem kérek, követelek dolgokat, de amit felajánlanak, azt elfogadom, kiv. ha ők maguk nem tudják rendesen eltartani magukat, kuporgatnak. De pl. azt én is pénzkidobásnak tartanám, ha vki büszkeségből, csakazértsem fogadna el pl. a szülei kertjéből terményt.
2021. jún. 27. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ, hogy miről van szó. Ha önállóak akartok lenni, akkor azért a wc-papírt, mosószert nem a szüleimtől hordanám el, az nekik sem a fán terem.
2021. jún. 27. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

1: Miért nem hozol akkor te? Lustaságból?

2: Azt fogadom el, amit szívesen adnak. Egyszer elég az ilyet felemlegetni, és én se fogadnék el többé semmit. Gondolom itt is ez áll a háttérben.

2021. jún. 27. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt fogadjuk el, amit adnak. Kaptunk tőlük kisebb-nagyobb anyagi támogatást is mikor házat vettünk. Természetesen csak úgy, hogy az az összeg amit ránk áldoznak, nem hiányzik a mindennapi megélhetésükhöz. Azóta havonta törlesztjük nekik vissza. De pl bevásárlás, ezt hozzál azt hozzál a boltból nálunk nincs, eleve az én szüleim nagyon messze, de a férjem szülei is jó egy órányira laknak tőlünk. Így inkább csak nagyobb dolgokban segítenek, esetleg autóval visznek ide oda ha nagyon szükséges.
2021. jún. 27. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg azonnal akarta nem majd egyszercsk ha el lesz hozva
2021. jún. 27. 21:15
 6/11 A kérdező kommentje:

Hála az égnek nem hiányzik nekik amit adnak.

Szívesen adják. Azért nem én hoztam mert nem tudtam hogy elfogyott. De tudja hogy miket nem kellene vennie a boltba, sokszor megveszi és amikor szól az ember ő sértődik be. Mi csak 6kmre lakunk egymástól.

2021. jún. 27. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy szívesen adják. De rendszeresen èn sem hoznèk el cuccokat. Ez milyen már?
2021. jún. 27. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Miket nem kellene hoznia a boltból?
2021. jún. 27. 23:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szülők maguk termelnek valamit (mondjuk kertjük van és adnának gyümölcsöt, vagy csirkét tartanak és adnának egyet), akkor elfogadnám. Azt viszont nem szeretem, amikor egyéb termékeket is adni szeretnének, amit ők is boltban vettek, nyilván alapvetően saját maguknak. Eleve nem szeretem kiteríteni a bevásárlólistát, nem érzem úgy, hogy közük lenne hozzá, hogy mit szeretnénk vásárolni. Van egy csomó termék, ami "intim" jellegű, nem akarok anyámmal vagy a párom anyjával beszélgetni attól, hogy milyen tisztálkodási szereket, mosószert, tisztítószereket használok, hallgatni, hogy "dehát az nem jó", "de ez is jó, ami itt van", stb. Másrészt nem szívesen hozom el az ő cuccaikat még akkor sem, ha egyébként szívesen adnák, mert nekik is ugyanúgy pénzbe került és boltba kellett érte menni, mint nekünk. Nem pazarlás, simán csak önellátás. Felnőtt, dolgozó pár esetén nem kellene, hogy probléma legyen és nem az a pár forint kellene, hogy jelentse az anyagi csődöt, amit arra az egy-két termékre költesz, amit anyádéktól is elhozhatnál.
2021. jún. 28. 07:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

De ezt hogy kell elképzelni, a párod elmegy boltba és vesz tejet, pedig mehetne anyádékhoz is, mert náluk is van tej? Ez nekem nagyon fura. Ha a szülőknél vagyunk, mi is kapunk ezt-azt. Anyósomnak pl nincs kertje, ő boltban vásárolt dolgokat szokott adni. Nem mindig fogadjuk el, de visszautasítani se lehet állandóan, mert akkor meg ő érzi rosszul magát, hogy nem tud mit adni.

De ha valami elfogy otthon, akkor boltba megyünk, nem a szüleinkhez. Tőlük csak akkor hozunk dolgokat, ha épp náluk vagyunk.

2021. jún. 28. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!