Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék visszatérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék visszatérni a normális kerékvágásba?

Figyelt kérdés
3 hónapos viszonynak lett vége. - Én vetettem véget neki, lehet most megvan rólam a vélemény, de már most visszakaptam az élettől ezt a hülyeségem minimum duplán - 3 hónapom hazugság volt. Majdnem mindennap együtt voltunk, minden órában beszéltünk. Nem szerettem, de nagyon kötődtem hozzá. Egy mélyből húzott ki. Most nem magyarázkodom miért nem vallok. Nem akarok. Aki ezt nem tudja bevenni, inkább ne írjon hozzá. Nem sajnaltatni akarom magam de teljesen kivagyok meg úgyis, hogy az utolso nap egy hatalmasat rúgott belém. Ami még rosszabb, hogy egy vadidegen idősebb emberből faragtam magamnak szeretőt.- 4 perc ismeretség után lefekudtunk - Nagyon pocsékul érzem magam. Állandóan az első alkalom varázsa jar a fejembe. Ezalatt a 3 hónap alatt nagyon megvaltoztam. Visszaakarok térni az eredeti életemben de sajnos úgy érzem, hogy már sosem leszek a régi. Ez egy életre megbélyegezte a házasságom. Meg engem is. Szörnyen érzem magam.
2021. júl. 4. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A férjed semmiről se tud? Semmit nem sejt?
2021. júl. 4. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem...
2021. júl. 4. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Emberileg kiábrándultál a szeretődből? Hiányzik ő bármilyen téren? Miért lépted ezt meg, volt okod rá?
2021. júl. 4. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Aranyom, ezen mindannyian túlesünk. Elmúlik.

N

2021. júl. 4. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
A következő majd felülírja.
2021. júl. 4. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy rendet teszel magadban, tartasz egy önvizsgálatot és pontról pontra végig gondolod az életed mi ment félre. Ha ez megvan akkor a férjeddel beszélgetsz egyet őszintén és vállalod a kockázatot. Feltéve ha tiszta vizet szeretnél önteni a pohárba.
2021. júl. 5. 07:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

El ne mondd a férjednek!!!

Ezt egyedül kell megoldanod.

2021. júl. 5. 07:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!