Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem? Hinnétek neki?
Nem kellene egyből elhinni ezt a sztorit, pláne nem kellene egyből szembesíteni a férjedet, inkább csendben nyomozni kicsit és ha tényleg gyanúsan viselkedik a férjed akkor szembesíteni. Én biztos nem venném száz százalékosra ezt az ügyet, sőt ha belegondolsz vannak elég fura részletek. Nem biztos, hogy őszinte volt a kiscsaj, talán csak kavarni akar köztetek, hátha összevesztek és rámenne a férjedre.
Most gondolj bele. Eleve ha csak szexre visz nőket a műhelybe mikor mesél rólad bármelyiknek is, meg minek? Hátulról pakolja a csajokat a munkapadon, közben szorongatja a nyakukat és elmondja nekik az anyukád lánykori nevét és gyerekkori kiskutyád színét? Azért ez sehogy nem áll össze.
#20, ebben neked igazad van
De ha már szerető, akkor megvan a válaszod a kérdésre:
Igen, megcsalja a férje.
24-es te meg tanulj meg olvasni. A férj állítólag nőket (vagyis több nőt) visz fel a műhelyébe szexre. Ha valakinek több alkalmi szexpartnere van, az nem szeretői kapcsolat, nem beszélgetnek, max az időpontot egyeztetik. Odamegy a nő, dugnak, aztán elmegy. Hancútpajtikat tart a csávó, (ha tart, és nem kamu az egész) nem szeretőt. Hancúrpajtival meg ki a bánat beszèlget bármiről is?
A feleségéről meg dumálhat az ember akárkivel, nem kell ahhoz szeretőnek lenni. Az én férjem munkatársai is tudnak rólam egy csomó dolgot, mégse csal meg. Nem is ülnék fel egyből egy ismeretlen picsa hisztijének, de ti legyetek nyugodtan paranoiásak, engem nem zavar. Részemről egy vadidegen nő szavában kevésbé bízom meg, mint a páromban.
(Persze most fogtok nekem esni, hogy engem is tuti csal a férjem, mert ti aztán mindentudók vagytok 😂)
Nekem igazából mindegy, akkor dugja homokba a fejét a kérdező is. Csak segíteni akartam kicsit a rossz tapasztalatom által :)
Mint kiderült utólag, az én nős "pasim" is több nőt dugott mellettem, de attól még beszélgettünk mindenről (feleségéről is). Imádott panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!