Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsal a férjem? Hinnétek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a férjem? Hinnétek neki?

Figyelt kérdés
Férjem estig dolgozik. Ma reggel csengettek. Egy zaklatott, riadt, fiatal (nemelesleg szép) lány állt a kapuban. Látszott rajta tiszta ideg. Összefüggéstelenül kezdett el beszélni, hogy a férjem nőket visz a műhelyébe szexre és, hogy őt is elvitte. Nagyon sajnálja a történeteket. Minden nőnek össze vissza hazudozik, iger fűt fát. Elakartam zavarni, erre fel olyan dolgokat kezdett rólam mondani amiket szinte csak a férjem tud. Sehonnan máshonnan nem tudhatta ezeket rólam a csaj. Majd ennyit mondott " Vigyázzak a férjemmel, nem teljesen normális" a csaj meg azt mesélte, hogy szorongatta, mikor vége lett és üldözte.
2021. júl. 4. 16:22
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán a csajt mi vette rá arra, hogy a hazunkhoz jöjjön?
2021. júl. 4. 16:22
 2/27 anonim ***** válasza:
54%
Ez alapján? Megszakította vele a szeretői kapcsoaltot, de ő valahogy vissza akarta szerezni. Erre a következtetésre abból juttotam, hogy elmondása szerint fizikailag bántalmazta, üldözte, ennek ellenére meglátogatott a lakásán, ahol kockáztatta, hogy ő is ott lesz. Azaz ez utóbbi hazugság és az volt a célja vele, hogy féljél tőle.
2021. júl. 4. 16:29
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Először járj utána csendesen. Ha szembesíted, és meg is csal, úgyis tagadni fog.
2021. júl. 4. 16:30
 4/27 anonim ***** válasza:
97%

Te láttad.. Amit írtál az alapján teljesen hihető.

Az, hogy miért mondta el, az a bűntudattól a bosszúig lehet bármi.

2021. júl. 4. 16:30
 5/27 anonim ***** válasza:
23%
A nők nagyon tudnak drámázni ha nem akarja megdugni őket a kiszemelt. Ezeket mindig óvatosan kell kezelni, nagyon tudják tolni a krokodilkönnyes ventillálást aztán elégedett vigyorral távoznak ha kitudtak robbantani egy veszekedést.
2021. júl. 4. 16:34
 6/27 anonim ***** válasza:
91%

Ne szólj semmit!

Csendben a háttérben kezdj el nyomozni. Tudom nehéz, mert szét vet az ideg, de csak így tudsz a végére járni a dolognak

2021. júl. 4. 16:35
 7/27 anonim ***** válasza:
89%

Én hinnék, elég egyértelmű a történet!

"Olyanokat tud rólam, amiket szinte csak a férjem tud"

Gondolkozz már!

2021. júl. 4. 16:41
 8/27 anonim ***** válasza:
84%
Hazudik a férjed.
2021. júl. 4. 16:48
 9/27 anonim ***** válasza:
69%

Egyenlőre ne kérdezz rá és próbálj olyan lenni mint általában.

És nyomozz, nyomozz rendesen.

Ha tényleg mondott olyanokat amiket csak a férjedtől tudhat az gyanús. Bár én nem értem a a férjed megcsal és nőkkel kefél a munkahelyén vagy műhelyben vagy akárhol, miért mesél rólad?

Miért mesélne rólad az aktuális numerának?

Nem mondom hogy a csaj hazudik, csak számomra furcsa.

2021. júl. 4. 17:00
 10/27 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Nem ismerem a férjedet.

Annyit tudok, h én nem mesélnék a feleségemről olyan dolgokat, ami nem tartozik másra. Ez olyankor eshetne meg valakinél, ha már unja a dolgot, és panaszkodik, így akarja azt a látszatot kelteni, h szeretet kell neki, illetve h kész lenne lépni a kapcsolatból. Ez meg egyeseknek elég egy két menetre, hátha így meggyőzik szegény férfit, h érdemes váltani.

Én is óvatos háttérnyomozást ajánlanék, de nem könnyű a helyzet. Megfigyelni a munkahelyet, figyelni a betérő nőket, stb. Sok idő és unalmas, de valahogy járj a végére.

2021. júl. 4. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!