Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsal a férjem? Hinnétek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a férjem? Hinnétek neki?

Figyelt kérdés
Férjem estig dolgozik. Ma reggel csengettek. Egy zaklatott, riadt, fiatal (nemelesleg szép) lány állt a kapuban. Látszott rajta tiszta ideg. Összefüggéstelenül kezdett el beszélni, hogy a férjem nőket visz a műhelyébe szexre és, hogy őt is elvitte. Nagyon sajnálja a történeteket. Minden nőnek össze vissza hazudozik, iger fűt fát. Elakartam zavarni, erre fel olyan dolgokat kezdett rólam mondani amiket szinte csak a férjem tud. Sehonnan máshonnan nem tudhatta ezeket rólam a csaj. Majd ennyit mondott " Vigyázzak a férjemmel, nem teljesen normális" a csaj meg azt mesélte, hogy szorongatta, mikor vége lett és üldözte.
2021. júl. 4. 16:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%

Én csendesen nyomoznék. Úgy tűnik megcsal a férjed, szerintem aki keres, az talál. Csak okosan!

De azért ezeket a kis csajokat sem kell ám félteni. Nem kell ám mindent elhinni neki, talán túltolta az egészet, hogy ő legyen az ártatlan kis áldozat, kis színjáték, sírás-rívás és el is érte, hogy kitörjön a balhé.

2021. júl. 4. 17:34
 12/27 anonim ***** válasza:
84%

"talán túltolta az egészet,"

Igen. Lehet, nem 10 nőt cipelt oda, csak kettőt. És őt sem rendszeresen dugta, csak párszor.

2021. júl. 4. 17:54
 13/27 anonim ***** válasza:
87%

"nőket visz a műhelyébe szexre és, hogy őt is elvitte."

Azért nem kellett annyira vinni, ment az magától is.

Erre értettem, hogy kicsit túltolta 😀

2021. júl. 4. 19:54
 14/27 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem kamu, csak a kis csaj drámázik. Ha ez is történt volna akkor a feleségről mesél dolgokat a szeretőnek? És a szerető ezt érdeklődve hallgatja és meg is jegyzi?
2021. júl. 4. 20:36
 15/27 anonim ***** válasza:
18%
El nem tudod képzelni mi mindenre képesek egyes nők, hogy elszeressék az "álmaik" pasiját. Hallottam pár szaftos történetet.
2021. júl. 4. 21:12
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én váratlanul elmennék a műhelybe este felé..🤷‍♀️
2021. júl. 4. 21:52
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Miféle műhely ez?

Mikor voltál ott utoljára?

2021. júl. 5. 07:38
 18/27 anonim ***** válasza:
95%
Én simán csak néha elmennék a műhely felé és bekukkantanék. Hamar kiderülne, hogy ki hazudik. De én a férjedre tippelek.
2021. júl. 5. 08:45
 19/27 anonim ***** válasza:
31%
Sztem bosszú is van benne. Ha megmert jelenni a házánál akkor azt is tudatta hogy a férjed mikor nincs otthon így neked mondta el így hihetőbb a történet. Mindent viszont nem kell elhinni a nők eléggé rafkosak. Lehet a férjed kikosarazta a csajt mire ő kitalált vmi hihető történetet.
2021. júl. 5. 10:32
 20/27 anonim ***** válasza:
25%

Amikor egy szerető kitálal, azt tutira bosszúból teszi. Ilyenkor jönnek olyan szöveggel, hogy vigyázz a férjeddel, mert erőszakos, vagy mert nárcisztikus, vagy mert esetleg másokkal is k..félget és csak segíteni szeretne neked, mert megsajnált és szolidaritásból teszi és ezzel máris áldozat szerepbe helyezi saját magát, ezzel is manipulálva téged. De ez előre kitervelt bosszú a részéről. Miért nem sajnált akkor amikor éppen a férjeddel kezeltette magát? Vagy miért nem előtte szólt, miért várta meg, hogy pár hónapon/éven keresztül "hitegetve" legyen. Csak éppen most megszólalt a "lelkiisnerete"?

Na hagyjuk ezt...ezzel nem a férjet védem, az nagyon megérett arra, hogy kib..sszák otthonról.

De az, hogy egy szerető egyszer csak megjelenik a házadnál, vagy telefonon, emailen beleavatkozik a te magánéletedbe, már kimeríti a zaklatás fogalmát, fel is jelentheted:

"Zaklatás: más megfélemlítése, illetve más magánéletébe vagy életvitelébe való önkényes beavatkozás".

2021. júl. 5. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!