Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem? Hinnétek neki?
Én csendesen nyomoznék. Úgy tűnik megcsal a férjed, szerintem aki keres, az talál. Csak okosan!
De azért ezeket a kis csajokat sem kell ám félteni. Nem kell ám mindent elhinni neki, talán túltolta az egészet, hogy ő legyen az ártatlan kis áldozat, kis színjáték, sírás-rívás és el is érte, hogy kitörjön a balhé.
"talán túltolta az egészet,"
Igen. Lehet, nem 10 nőt cipelt oda, csak kettőt. És őt sem rendszeresen dugta, csak párszor.
"nőket visz a műhelyébe szexre és, hogy őt is elvitte."
Azért nem kellett annyira vinni, ment az magától is.
Erre értettem, hogy kicsit túltolta 😀
Miféle műhely ez?
Mikor voltál ott utoljára?
Amikor egy szerető kitálal, azt tutira bosszúból teszi. Ilyenkor jönnek olyan szöveggel, hogy vigyázz a férjeddel, mert erőszakos, vagy mert nárcisztikus, vagy mert esetleg másokkal is k..félget és csak segíteni szeretne neked, mert megsajnált és szolidaritásból teszi és ezzel máris áldozat szerepbe helyezi saját magát, ezzel is manipulálva téged. De ez előre kitervelt bosszú a részéről. Miért nem sajnált akkor amikor éppen a férjeddel kezeltette magát? Vagy miért nem előtte szólt, miért várta meg, hogy pár hónapon/éven keresztül "hitegetve" legyen. Csak éppen most megszólalt a "lelkiisnerete"?
Na hagyjuk ezt...ezzel nem a férjet védem, az nagyon megérett arra, hogy kib..sszák otthonról.
De az, hogy egy szerető egyszer csak megjelenik a házadnál, vagy telefonon, emailen beleavatkozik a te magánéletedbe, már kimeríti a zaklatás fogalmát, fel is jelentheted:
"Zaklatás: más megfélemlítése, illetve más magánéletébe vagy életvitelébe való önkényes beavatkozás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!