Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsi önbecsülés, félelem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi önbecsülés, félelem a csalódástól vagy miért "nem merem" szeretni?

Figyelt kérdés

Ő annyira más mint az eddigi pasik akikkel beszéltem. Vele először találkoztam és csak utána kezdtünk el beszélgetni. Már első talin is alig tudtam nem rá figyelni, valahogy vonzotta a szememet. Igaz nem az a tipikus szépfiú, viszont annyira aranyos, és kedves, és jófej. Ő az első akitől nem félek úgy mint az eddigiektől. Eddig mindig ha előre gondoltam h mi lesz pár hónap múlva mindig megijedtem, és azt mondtam köszi nem. De Vele nem így vagyok. Vele kapcsolatban is gondoltam már előre, de nem félek. Nem tartok attól, hogy túlságosan megkötné a kezem, vagy túl féltékeny lenne. Vagy h miatta nem tehetnék meg dolgokat. Vele valamiért csak jó dolgokat látok. Mégse merem elismerni, hogy szeretem. Pedig nagyon sokszor hiányzik és már alig várom a szombatot, hogy vele legyek, kettesben, hogy megöleljen, hozzábújjak. Már volt olyan gondolatom is h ő az enyém és nem adom másnak. De közbe meg attól mégis félek, hogy nem leszek elég jó neki, hogy most nem én mondom majd azt tali után h köszi nem, hanem majd ő mondja azt h bocs mégse kellesz.

én16/L ő 18/F

2010. aug. 26. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
mert 1 terhes apáca vagy és a pinakobold átvette a hatamlmet feletted
2010. aug. 26. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne légy pesszimista! Ne gondolj mindjárt arra, hogy "mi lesz, ha mégsem kellek neki?" Ha talizik veled, akkor nyilván bejössz neki!:) Egyébként mondta már, hogy szeret? Mert ha mondta, vagy legalábbis mutatta valahogy, akkor nem hiszem, hogy egyszercsak eldob...;) Egyébként én is így vagyok ezzel, hogy néha nem is tudom, hogy szeretem-e, de aztán persze mindig rájövök, hogy persze, hogy szeretem!:) Valószínüleg félsz egy picit attól, hogy csalódsz benne, de az életben megéri kockáztatni! Ha mégis csalódnál benne, akkor is van még 1000 pasi, akinek bejönnél, nem igaz?;) Szóval mindent bele, csináljatok sok közös programot, és nem fogsz már kételkedni!:D;)

Remélem, tudtam segíteni picit!:)

2010. aug. 26. 20:54
 3/3 A kérdező kommentje:
igen, köszi :)
2010. aug. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!