Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem gyüjtögető lett. Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem gyüjtögető lett. Egy szemétdombon lakunk. Teljesen kiborít. Hogyan tudnám megváltoztatni, vagy rávezetni arra, hogy ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Van egy 50 m² pincénk + egy 40 m²-es faházunk és tele van a cuccaival. Ami nem is lenne gond, de szanaszét van minden. Ytong és hungarocell darabok, papírdobozok, üres műanyag flakonok, üres aludobozok... Gyűjti a kupakokat, régi rossz gépeket. Van neki 3! nagy doboz elavult számítógép alkatrésze. Ma megtaláltam a rég kidobottnak hitt vasalódeszkát is.

Állandóan veszekszünk emiatt. Többször beköltöztek az egerek is. Komolyan, mint egy ki*@szott putri!

Ma elkezdtem összepakolni a kazánházban, hogy legalább szerelőt tudjak hívni a kazánhoz és teljesen kiborult, hogy bántom a cuccait.

2021. júl. 3. 11:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
dobj,majd hoz helyette még jópárat.szélmalomharc.beteg az ember...
2021. júl. 3. 13:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy mentális betegség. Pszichológus segítségével lehetne meggyógyítani HA belátná,hogy baj van vele és önszántából hajlandó lenne járni. Kényszeríteni nem lehet,meggyógyulni nem akar. Akkor meg kell szoknod,ha nem akarsz elválni.
2021. júl. 3. 13:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
A titokban kidobásból marha nagy balhé lehet!
2021. júl. 3. 14:11
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13 Ez az. Meg ettől még nem fogja befejezni a gyűjtögetést. Lesz majd több szemét,soha nem fogy el.
2021. júl. 3. 14:23
 15/24 anonim ***** válasza:
89%
Csodálatos apa? Hány éves a gyerek? Tudod te miket élnek át a gyerekek ilyen házban? Te lehet önszántadból maradsz putriban mert szereted de ő ebbe született. Nem fog tudni barátokat athozni, szégyenben fog élni. Én helyedben megnézném a hoarders sorozat pár részét. Látni fogod hogy egy idő után már kakit is gyűjtenek egyesek és már nem tudnak egyes szobákba bemenni. Viszont a sorozatban sem erőszakkal takarítanak ki mert ettől csak bekattannak. Sajnos nekik kell változast akarni, de ehhez drasztikusnak kell lenned. Érdemes lenne pár hétre külön menned hogy elgondolkozzon putri vagy ti vagytok fontosak. + pszichologus mert emögött valami mentális gond van
2021. júl. 3. 14:25
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
Én elhiszem, hogy jó apa, de a környezet, amit teremt, finoman szólva sem ideális egy gyereknek. Tudom, miről beszélek... Ez tényleg betegség, nem tudod azzal rendezni a helyzet, ha az aktuális kupacokat megszünteted, őt kell kezelni.
2021. júl. 3. 14:39
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Befizetném egy pszichológushoz.
2021. júl. 3. 16:10
 18/24 anonim ***** válasza:
68%

A titkoban kidobás helyett egy kisvárakozást javasolnék. Hogy előbb elteszed 2-3 hétre máshova. És csak akkor dobod ki,ha annyi idő alatt nem keresi.

A másik hogy megmondod neki hogy zavar és pl a mostani hétvégén lenne e kedve veled átnézni és selejtezni. Akár lehet valami célt adni a dolognak, péládul a felszabaduló helyen nyári konyhát/ barkácssarkot stb lehetne csinálni. És akkora cél nem az ő "kincseinek" kidobása, hanem ahelycsinálás

2021. júl. 3. 18:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

A titkos kidobás csak látszatmegoldás. Hoz haza mást.

Ide szakember kell.

A gyerekek meg előbb-utóbb szégyellni fogják a házatokat és az apjukat.

2021. júl. 3. 18:50
 20/24 anonim ***** válasza:
86%

Magyarul akkor tűröd továbbra is, hogy egy szemétdombon éljetek.

A férjed BETEG! Súlyosan, és ha nem megy vele orvoshoz, akkor baj lesz.

Mellesleg én ha a szomszédom lennél, már rég feljelentettelek volna, mert a szeméttelepeket szeretik a patkányok (is).

2021. júl. 5. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!