Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem gyüjtögető lett. Egy szemétdombon lakunk. Teljesen kiborít. Hogyan tudnám megváltoztatni, vagy rávezetni arra, hogy ez nagyon gáz?
Van egy 50 m² pincénk + egy 40 m²-es faházunk és tele van a cuccaival. Ami nem is lenne gond, de szanaszét van minden. Ytong és hungarocell darabok, papírdobozok, üres műanyag flakonok, üres aludobozok... Gyűjti a kupakokat, régi rossz gépeket. Van neki 3! nagy doboz elavult számítógép alkatrésze. Ma megtaláltam a rég kidobottnak hitt vasalódeszkát is.
Állandóan veszekszünk emiatt. Többször beköltöztek az egerek is. Komolyan, mint egy ki*@szott putri!
Ma elkezdtem összepakolni a kazánházban, hogy legalább szerelőt tudjak hívni a kazánhoz és teljesen kiborult, hogy bántom a cuccait.
A titkoban kidobás helyett egy kisvárakozást javasolnék. Hogy előbb elteszed 2-3 hétre máshova. És csak akkor dobod ki,ha annyi idő alatt nem keresi.
A másik hogy megmondod neki hogy zavar és pl a mostani hétvégén lenne e kedve veled átnézni és selejtezni. Akár lehet valami célt adni a dolognak, péládul a felszabaduló helyen nyári konyhát/ barkácssarkot stb lehetne csinálni. És akkora cél nem az ő "kincseinek" kidobása, hanem ahelycsinálás
A titkos kidobás csak látszatmegoldás. Hoz haza mást.
Ide szakember kell.
A gyerekek meg előbb-utóbb szégyellni fogják a házatokat és az apjukat.
Magyarul akkor tűröd továbbra is, hogy egy szemétdombon éljetek.
A férjed BETEG! Súlyosan, és ha nem megy vele orvoshoz, akkor baj lesz.
Mellesleg én ha a szomszédom lennél, már rég feljelentettelek volna, mert a szeméttelepeket szeretik a patkányok (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!