Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan, hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy a párod szó nélkül tűnt el az életedből és neked fogalmad sem volt róla, miért? Később visszafogadtad vagy meggyűlölted, ha mégis visszament volna hozzád?

Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 09:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%

Omg! Te nagyon beteg vagy! Amúgy azt vágod, hogy mi a különbség a párkapcsolat és a barátság között? Vagy szerinted rögtön az összes személyiségzavaros emberrel együtt kéne élnem, nehogy megbántsam őket? Ne legyen NORMÁLIS párkapcsolatom soha, ne szüljek gyereket, áldozzam fel az egész életemet, miután Ő kidobott. Amúgy egészséges emberrel lehet szakítani, vagy senkivel, ha már egyszer összejöttél vele?

Te se vagy százas, az is biztos.

De áll az ajánlatom, küldöm a pasit. Vidámpark lesz, hidd el. Majd gyere vissza és verd a melled akkor, mekkora hős vagy. Ne más f.szával verd a csalánt.

2021. júl. 3. 22:26
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Együtt éltünk, 9 éves kapcsolat. El kellett utaznom egy időre külföldre, ő ekkor semmilyen üzenetre, se hívásra nem válaszolt. Ignorált, de nem magyarázott meg semmit hogy miért. Én meg aggódtam, sírtam stb. Két hét után válaszolt, hogy egyedül akart lenni, mert nem tudta mit érez. Ekkor úgy kidobtam, mint macskát sz@rni. Azóta próbált visszaszerezni, de már nincs esélye. Számomra ő már nem létezik.
2021. júl. 4. 11:14
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
A 11-es mégis miért lett lepontozva lol?
2021. júl. 4. 15:59
 14/19 anonim ***** válasza:
40%

#13! Köszi, ez egy nagyon jó kérdés 🙂Az egyiket még értem, aki belém kötött, mert nem szaladtam a szegény kis beteg után, miután tönkretette az életem, és kidobott. Na, de az a durva, hogy a lepontozásokból látszik, hogy vannak, akik ezzel egyetértenek! Látszik, hogy bezárták a Lipótot.🤦

2021. júl. 4. 16:06
 15/19 anonim ***** válasza:
38%

13! Szerintem inkább örüljön annak, hogy nem lett törölve a válasz...

Most nézd, aki ilyen alpári stílusban kommunikál, hogy "szerintem beteg vagy" és hasonlók, azt máskor eltüntetik. a 14. válaszban pedig folytatja a fennkölt mondanivalóját, de mint írtam csak egy szimplán rossz, önző ember.

2021. júl. 4. 17:11
 16/19 anonim ***** válasza:
#15! Inkább a te válaszaidat kéne törölni, mivel ellentétben veled, én az első kommentekben tök normálisan válaszoltam a kérdésre. Ezzel szemben te semmire nem válaszoltál, csak kijelentetted, hogy "rossz ember" vagyok, amit 2 sorból sikerült megállapítanod. Na, ez az, ami szabályellenes. A kérdésre kell válaszolni, nem a válaszolókat provokálni. Azóta meg itt fényezed magad, mert te JÓ vagy! Nárcisztikus pszichopata talán? A válaszadból kiderül, hogy vagy soha nem találkoztál még személyiségzavaros emberrel, vagy te magad is az vagy, azért véded ennyire. De kívánok neked egy pszichopata társat, hogy ne tapasztalat nélkül oszd itt az észt. Csak ott ne merd hagyni, mert még kiderül, hogy sz.r ember vagy😉
2021. júl. 4. 17:29
 17/19 A kérdező kommentje:
12-es: gratulálok, bátor és büszke dolog volt, amit tettél. Nem bántad meg?
2021. júl. 5. 10:15
 18/19 anonim ***** válasza:

16! Tök normálisan?

"Rájöttem, hogy személyiségzavaros"

"Felnőtt ember szerintem vállalja a felelősséget a döntéseiért."

Tehát te állítólag tudod, hogy személyiségzavaros volt, ergo NEM TUDOTT felelősséget vállani a döntéseiért, de te mégis elvártad, mert csak, mert neked az lett volna a kényelmes, miközben pontosan tudod, hogy nem szándékosan ilyen, nem megcsal, nem szerelmes másba, hanem beteg. De mégis elvártad volna, hogy legyen egészséges, amire ugye nem képes, mert hát nem önszántából beteg. Ez olyan szintű logika, amire a legtöbb alsós képes. Te nem.

Ha azt írtad volna, hogy őszintén sajnálod, amiért ilyen kis sérült, de sajnos nem vagy képes így egy kapcsolatra, semmi bajom nem lenne, de diadalittasan hirdeted, hogy büszkén vagy önző én gonosz. Ennyi, és még el is várod, hogy még te legyél sajnálva, ha ezt kimondom.

mellesleg nem én írtam olyanokat rád, hogy: "Azóta meg itt fényezed magad, mert te JÓ vagy! Nárcisztikus pszichopata talán?" vagy " Te nagyon beteg vagy!" stb.

A válaszaimból nem derült ki, de egy időben dolgoztam pszichiátriai klinikán, ahol jó néhány személyiségzavaros is megfordult a kezünk alatt, talán éppen ezért én nem egy menthetetlen roncsnak látom őket, volt súlyosan személyiségzavaros párom, anno ő dobott, és nem én őt, ma már azt is tudom hol hibáztam. Te láthatóan nem lennél képes másokat megérteni és még büszke is vagy rá, attól, hogy kimondom és neked nem tetszik, ez még igaz. 😉

2021. júl. 5. 22:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem, valóban, te megállapítottad 2 sorból, hogy én ROSSZ vagyok, és ezt le is írtad, miközben a kérdés rohadtul nem erről szól. Ha nem kötözködni jöttél volna, akkor a Kérdező kérdésére válaszolsz, nem engem vegzálsz, amihez semmi közöd.

Lehet, hogy pszichiátrián dolgoztál takarítóként, vagy ápoltként munkaterápián, mert különben tudnád, hogy a személyiségzavar egyáltalán nem zárja ki, hogy az illető megcsaljon, vagy annál súlyosabb dolgokat is tegyen a párjával, sőt! Ahogy azt is tudnád, hogy kezeletlen személyiségzavarral nem lehet egészséges párkapcsolatot fenntartani. Az, hogy "már azt is tudom, hol hibáztam" mutatja, hogy neked se sikerült. Az "egészséges fél" szép lassan elhiszi, hogy ő hibás mindenért, pszichésen ő is tönkremegy.

Valószínűleg neked nem sikerült értelmezni azt, ami amúgy a kérdésben is benne volt, hogy Ő hagyott el engem, vagyis én nem dobtam el senkit. Képzeld, nem vagyok köteles visszafogadni SENKIT, ha beteg, ha nem. Szintén nem sikerült értelmezned azt se, hogy UTÓBB derült ki, hogy személyiségzavaros, nem igazán dicsekedett vele. Ha tudtam volna, nyilván nem jövök vele össze, tarthatsz akármilyen sz.r embernek. Mellesleg a pszichopaták is betegek, csak szólok. Szóval, ha véletlenül bántalmazzák/esetleg megölik valamelyik szeretted, még érezd magad rosszul, hiszen szegényke beteg, nem tehet róla. Gratulálok a vaslogikádhoz és egyben kívánok neked egy személyiségzavaros párt. Egyszerre 3 embert teszel boldoggá, magadat, mert úgy látszik, neked valamiért erre van szükséged, őt, mert nekik pont ilyen társakra van szükségük, és még egy embert, akit nem fog tönkretenni, mert ott vagy neki te.

2021. júl. 5. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!