Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy 24 órán keresztü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy 24 órán keresztül vezet?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot. Kamionos. Azt írta, hogy ha lesz megállóhely, írni fog. De már 24 óra eltelt. Közben meg folyamatosan fent van messengeren. Vagy ennyire nem érdeklem? Pedig olyan tökéletesnek tűnt, szinte túl tökéletesnek..
2021. júl. 3. 08:49
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, úgy látszik nem felejtett el.

Nemrég egy másik srác egyik napról a másikra eltűnt, ő azóta sem jelentkezett.

Majd kiderül mi lesz belőle.

Ismerős által ismertem meg. Szerinte, elég felénk srác, túl sokat csalódott. Nekem nagyon személyes dolgokat mesélt magáról, ezért nem értettem miért nem válaszol.

2021. júl. 4. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!