Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire volt vita köztetek az alvás miatt?
Eszméletlen hogy mennyit bír aludni. Már nem az első eset hogy azért nem segít mert tanulnia kell/vagy sok a dolga mikor szabin van otthon.
De ilyenkor mint ma is szinte végig alussza a napot és a dolgábol semmit nem csinál, de amikor szólnak neki h segiteni kellene kicsit ha már otthon van majdnem fél van háborodva.
Pedig azért ennyire nem megterhelo a munkája, és pláne hogy gyereke nincs is..
> azért nem segít mert tanulnia kell/vagy sok a dolga mikor szabin van otthon
Tehát bevallásod szerint sem lusta, csak mikor néha megpróbálja kipihenni magát. Gondolom mikor dolgozik nem alussza ki magát rendesen és most próbálja meg bepótolni.
De ezekből semmit nem csinál meg, hogy előrébb legyen hanem elhenyéli az egészet, de segíteni nem segít mert nem ér rá.
Nem azt mondom hogy nem lehet pihenni mert kell, de volt h 2hétig itthon maradt és minden nap hullafáradt volt, de a tanulással nem haladt előre és 2héten keresztül délig aludt úgy hogy előtte este időben feküdt le
Igen és? Nem értem a problémádat... ő ilyen, hullafáradt nyilván és sokat alszik.
Egyetemen vizsgaidőszak vagy keményebb munka után én is lazán megaludtam a 12 órákat, pedig amúgy 6-tal simán elvagyok.
Ha valaki két hétig otthon van, semmit sem csinál és a végén pont ugyan olyan hulla fáradt mint egyébként akkor ott valami nincsen rendben.
Ahelyett, hogy bántanád küldd el orvoshoz, ha nem az van amit a kilences írt akkor lehet, hogy valami alvási rendellenesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!