Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti féltékenyek lennétek, ha a párotok jóban lenne az exével?
25 évesek vagyunk az exemmel, 16-18 éves korunkig jártunk. Nagyon szerelmes voltam, már betegesen ragaszkodtam a sráchoz. Szakítottunk, mert én úgy éreztem nem foglalkozik velem eleget, ő meg azt érezte nem hagyok neki teret.
Tavaly elkezdtünk dumálni, találkoztunk is, de semmi több. Nem érzek iránta semmit.
Mégis elmondtam a páromnak, hogy ő az exem. Nyilván nem esett jól neki a dolog, nekem se esne jól.
Lány vagyok,számomra elfogadhatatlan lenne,ha a párom olyannal barátkozna,akivel szexuális és/vagy érzelmi kapcsolatban volt.
Én sem barátkozom az exemmel,ő próbált haverkodni,de lepattintottam.
Nálunk a közös gyerekük miatt jóban voltak. Ezzel még nem lett volna gond,de folyamatosan derültek ki a dolgok,miszerint többször is átléptek egy határt,ami bőven nem fér bele. Én hülye/ naiv mindig próbáltam elhitetni magammal,hogy a gyerek miatt jóban kell,hogy legyenek.Életem legborzalmasabb évei voltak.
Szerintem nem jó ötlet, sosem felejtem el azt a nyomasztó,idegtépő érzést ami sokszor elfogott miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!