Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Baj lenne a hozzáállásommal? Ti "pörögtök" egy párkapcsolatban?
A gondom az, hogy lusta és otthonülős vagyok, a kapcsolatól félek olyan értelemben, hogy sok vele a gond pl el kell ide-oda járkálni, egymásnál aludni...stb és ez nekem nyűg.
Imádok itthon lenni egész nap a szobámban vagy lézengeni az udvaron, kutyázni, este bámulni a tv-t, gépezni, de ez az állandó pörgés nem hiányzik. Semmi kedvem barátokkal mászkálni, éjszakázni stb Szóval lehet úgy párkapcsolata az embernek ha ilyen mint én? A nőkkel nincs gond addig a pontig amíg nem kell járni, mert úgy érzem ez nekem nem kell mármint a járás..eddig is csak egy éjszakás kalandjaim voltak mert akkor nem kell haza hozni, randizni meg ilyenek. Lehet antiszoc. vagyok, de kiráz a hideg a járástól, mert az annyi felelősséggel jár és a felelősség az nem kell.
Vannak ilyen lányok mint én akik el vannak maguknak mint a befőtt. Több lány kezdeményezett már nálam, de sajnos a defektem miatt( nem szeretek járkálni) el kellett szalasztanom a járást( azért a járást, mert egyáltalán nem a szex és testiség taszít csak a komoly kapcsolattól ver ki a víz)
20/F
Én is ugyanilyen voltam tavaly ilyenkor csak lányban, aztán beütött a szerelem és nem lehet itthon tartani:)
ha neked is lesz olyan barátnőd akit nagyon szeretsz tuti h kigyógyulsz ebből!
21/L
És hogy leszel alkalmas a munkára ha ilyen a személyiséged?
Egyeáltalán ha ilyen a munkaköröd akkor nem fognak megvizsgálni előtte agyturkásszal?
Amennyiben viszont lány vagy és a barátnőm lennél akkor már bizony kiderülnének a "dolgaim" de a munkahelyen nem marasztalják el az embert mert nem él együtt nővel, mert azt gondolják agglegény tipus. A testiség és a szex nem taszít semmi problémám nincs e területen, voltam is lánnyal de a szex meg az együttélés/járás nagyon különböző dolgok.
Ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!