Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Nők! Baj lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Baj lenne a hozzáállásommal? Ti "pörögtök" egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A gondom az, hogy lusta és otthonülős vagyok, a kapcsolatól félek olyan értelemben, hogy sok vele a gond pl el kell ide-oda járkálni, egymásnál aludni...stb és ez nekem nyűg.

Imádok itthon lenni egész nap a szobámban vagy lézengeni az udvaron, kutyázni, este bámulni a tv-t, gépezni, de ez az állandó pörgés nem hiányzik. Semmi kedvem barátokkal mászkálni, éjszakázni stb Szóval lehet úgy párkapcsolata az embernek ha ilyen mint én? A nőkkel nincs gond addig a pontig amíg nem kell járni, mert úgy érzem ez nekem nem kell mármint a járás..eddig is csak egy éjszakás kalandjaim voltak mert akkor nem kell haza hozni, randizni meg ilyenek. Lehet antiszoc. vagyok, de kiráz a hideg a járástól, mert az annyi felelősséggel jár és a felelősség az nem kell.

Vannak ilyen lányok mint én akik el vannak maguknak mint a befőtt. Több lány kezdeményezett már nálam, de sajnos a defektem miatt( nem szeretek járkálni) el kellett szalasztanom a járást( azért a járást, mert egyáltalán nem a szex és testiség taszít csak a komoly kapcsolattól ver ki a víz)

20/F

2010. aug. 26. 16:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Értelek... Hogyha adsz elküldöd nekem az e-mail címedet privátban, akkor utána érdeklődök ezeknél az ismerősöknél, hogy tudnak-e valamilyen szakirodalmat a témában. Manapság már elég sok könyv foglalkozik a lelki öngyógyítással.
2010. aug. 26. 18:31
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanilyen voltam tavaly ilyenkor csak lányban, aztán beütött a szerelem és nem lehet itthon tartani:)

ha neked is lesz olyan barátnőd akit nagyon szeretsz tuti h kigyógyulsz ebből!

21/L

2010. aug. 26. 18:32
 23/29 anonim ***** válasza:

[link]

Illetve ezen az oldalon vannak cikkek a témában, amit hirtelenjében találtam

2010. aug. 26. 18:32
 24/29 A kérdező kommentje:
csekkol@freemail.hu
2010. aug. 26. 18:34
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszi a honlap címet....azért őrület, hogy 20 évesen kell rájönni, hogy nem különc vagyok hanem majdnem autista.
2010. aug. 26. 18:37
 26/29 anonim válasza:
Nem te vagy egyedül ilyen a világban! Sok más ember is így van ezzel. Megfogod találni azt a lányt, akinek ez jelent örömöt,akivel egy hullámhosszon vagytok és hasonló a szokásaitok.
2010. aug. 26. 19:10
 27/29 anonim ***** válasza:

És hogy leszel alkalmas a munkára ha ilyen a személyiséged?

Egyeáltalán ha ilyen a munkaköröd akkor nem fognak megvizsgálni előtte agyturkásszal?

2010. aug. 26. 20:47
 28/29 A kérdező kommentje:
A munka és a magánélet két különböző dolog, én az egyetemen és a gimiben is nagyon jól elvoltam/megvoltam az emberekkel, sokan kedvelnek..stb. Az hogy közel nem engedek senkit magamhoz( pl haverok vagyunk mi ketten utolsó válaszoló és eldumálunk, telefonálunk, együtt vizsgázunk, elmegyünk együtt ebédelni és totál megértjük egymást mint haverok attól még nem kell elmennem hozzád neked sem hozzám, hanem megtartjuk a "távolságot" ilyen téren és akkor semmi probléma. Elnevetgélünk meg mittudomén, de mivel nem párkapcsolatról van szó és nem Szoros közeli kapcsolatról, hogy egymásnál csesszük a rezet non-stop így ez nem derül ki soha hogy ilyen ember vagyok. Az élet nem a gyakori kérdések. A közeli kapcsolat pedig hál istennek nem jön könnyen, mert ha pl lány vagy és összeismerkedünk vagy haverkodunk attól még nem élünk együtt.....ergo soha nem tudnád milyen vagyok valójában. A szokásaim és rigolyám pl reggel 8-ig alszok minden 7végén vagy ha filmet nézek este ne zavarjanak nem derül ki a munkahelyen, mert az otthon az privát semmi köze a munkához és ahhoz, hogy ott hogyan viszonyulok az emberekhez ideig-óráig.
2010. aug. 26. 21:38
 29/29 A kérdező kommentje:

Amennyiben viszont lány vagy és a barátnőm lennél akkor már bizony kiderülnének a "dolgaim" de a munkahelyen nem marasztalják el az embert mert nem él együtt nővel, mert azt gondolják agglegény tipus. A testiség és a szex nem taszít semmi problémám nincs e területen, voltam is lánnyal de a szex meg az együttélés/járás nagyon különböző dolgok.

Ég és föld.

2010. aug. 26. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!