Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Baj lenne a hozzáállásommal? Ti "pörögtök" egy párkapcsolatban?
A gondom az, hogy lusta és otthonülős vagyok, a kapcsolatól félek olyan értelemben, hogy sok vele a gond pl el kell ide-oda járkálni, egymásnál aludni...stb és ez nekem nyűg.
Imádok itthon lenni egész nap a szobámban vagy lézengeni az udvaron, kutyázni, este bámulni a tv-t, gépezni, de ez az állandó pörgés nem hiányzik. Semmi kedvem barátokkal mászkálni, éjszakázni stb Szóval lehet úgy párkapcsolata az embernek ha ilyen mint én? A nőkkel nincs gond addig a pontig amíg nem kell járni, mert úgy érzem ez nekem nem kell mármint a járás..eddig is csak egy éjszakás kalandjaim voltak mert akkor nem kell haza hozni, randizni meg ilyenek. Lehet antiszoc. vagyok, de kiráz a hideg a járástól, mert az annyi felelősséggel jár és a felelősség az nem kell.
Vannak ilyen lányok mint én akik el vannak maguknak mint a befőtt. Több lány kezdeményezett már nálam, de sajnos a defektem miatt( nem szeretek járkálni) el kellett szalasztanom a járást( azért a járást, mert egyáltalán nem a szex és testiség taszít csak a komoly kapcsolattól ver ki a víz)
20/F
A kapcsolatot kb a következőképpen látom: Udvarolok hevesen egy lánynak, mindent megteszek, hogy belém szeressen és járni kezdünk....aztán minden megváltozik..nem ülhetek itthon 7végén, hol itt alszunk, hol ott alszunk, jó pofizni kell az ismerőseivel, barátaival,szüleivel akik 100%, hogy nem kedvelnének, mert unalmas vagyok, aztán állandó pörgésben kellene élni ahol semmi sem kiszámítható, mert mindig változnak a dolgok pl holnapután ide megyünk....este megyünk moziba, holott mondjuk én este kutyázni akartam...aztán vége.
Szóval azért teperjek, hogy a szokásaim az életem fenekestől felforduljon. Voltak barátaim is kb 6hónapig de nem szerettem állandóan itt ette őket a fene, néztem pl egy filmet erre telefonáltak én meg lemaradtam a film végéről szóval gáz volt. Ráadásul az is taszító, ha valakinek nincsenek barátai? Baráti társasága? Van 1-2 barát akit születésemtől kezdve ismerek velük néha beszélek telefonon esetleg egy évben összefutunk 2X aztán annyi. De ilyen 20-30 emberrel tombolni nem szoktam max felszínes ismerőseim vannak.
Szerintem neked Aperger szindrómád van, ez az autizmus legenyhébb formája:
"Jellemző a szociális interakciók minőségbeli hiányossága ezek közül legalább két területen: a viselkedési minta, testbeszéd zavart, például kerüli a szemkontaktust, vagy helytelenül alkalmazza a társas interakciókat szabályozó gesztusokat; kapcsolatteremtő képessége korához képest fejletlen; nincsenek spontán vágyai arra, hogy másokkal együtt tevékenykedjen; nem akar társas, vagy érzelmi kapcsolatokban részt venni.
Viselkedési mintája korlátozott, behatárolt és ismétlődő, melyre érdeklődési és aktivitási formák esetében legalább az alábbi jellemzők közül valamelyik ráillik: belefeledkezik egy vagy több sztereotipikus és korlátozott érdeklődési területbe, mely nagy mértékben eltér a normálistól; ragaszkodik speciális, semmi haszonnal nem járó rutinokhoz vagy rituálékhoz; folyamatosan foglalkozik egyes tárgyakkal, vagy annak részeinek vizsgálatával.
Mindezek jelentős gondokat okoznak a társas kapcsolatokban, az iskolában vagy a munkában."
Egyáltalán nem normális, hogy elvagy tök egyedül, mert az ember evolúciójától fogva társas lény, amely igényli a szociális kapcsolatokat, és szeret mások társaságában lenni az idő döntő többségében. Biztosan van valami bajod, és szerintem az, amit fennt idéztem.
"nem akar társas, vagy érzelmi kapcsolatokban részt venni.Viselkedési mintája korlátozott, behatárolt és ismétlődő, melyre érdeklődési és aktivitási formák esetében legalább az alábbi jellemzők közül valamelyik ráillik: belefeledkezik egy vagy több sztereotipikus és korlátozott érdeklődési területbe, mely nagy mértékben eltér a normálistól; ragaszkodik speciális, semmi haszonnal nem járó rutinokhoz vagy rituálékhoz; folyamatosan foglalkozik egyes tárgyakkal, vagy annak részeinek vizsgálatával."
BINGÓ! Ez totál rám illik.
Akkor itt a megoldás... Amennyiben ez így megfelel neked, akkor fogadd el a helyzeted, és élj ennek megfelelően. Hogyha nem, akkor keress fel a pszichológust, hátha tud segíteni neked, bár tudtommal ez nem gyógyítható dolog, de az aspergeresek meg tudnak tanulni együtt élni a betegségükkel.
Van egy ismerősöm, aki egy éve jár egy ilyen emberrel... Hát van bajuk rendesen... Illetve egy másik, aki 5 évet húzott le egy ilyen pasi mellett. De nem lehetetlenség. Csak neked kell eldöntened, mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!