Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Nők! Baj lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Baj lenne a hozzáállásommal? Ti "pörögtök" egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A gondom az, hogy lusta és otthonülős vagyok, a kapcsolatól félek olyan értelemben, hogy sok vele a gond pl el kell ide-oda járkálni, egymásnál aludni...stb és ez nekem nyűg.

Imádok itthon lenni egész nap a szobámban vagy lézengeni az udvaron, kutyázni, este bámulni a tv-t, gépezni, de ez az állandó pörgés nem hiányzik. Semmi kedvem barátokkal mászkálni, éjszakázni stb Szóval lehet úgy párkapcsolata az embernek ha ilyen mint én? A nőkkel nincs gond addig a pontig amíg nem kell járni, mert úgy érzem ez nekem nem kell mármint a járás..eddig is csak egy éjszakás kalandjaim voltak mert akkor nem kell haza hozni, randizni meg ilyenek. Lehet antiszoc. vagyok, de kiráz a hideg a járástól, mert az annyi felelősséggel jár és a felelősség az nem kell.

Vannak ilyen lányok mint én akik el vannak maguknak mint a befőtt. Több lány kezdeményezett már nálam, de sajnos a defektem miatt( nem szeretek járkálni) el kellett szalasztanom a járást( azért a járást, mert egyáltalán nem a szex és testiség taszít csak a komoly kapcsolattól ver ki a víz)

20/F

2010. aug. 26. 16:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem a kérdést... azt irtad baj lenne a hozzáállásoddal? ebböl az következik h akarsz kapcsolatot aztán mégis azt irod h te nem akarsz járni snekivel... hát mi ezen oylan nagy baj ha nem akarsz jérni snekivel akkor nem kell hát ki erölteti ezt?

ha meg mégis akkor viszont igen baj a hozzáállásod sajnos mert a lányok nem szeretik a lapos kapcsolatokat nekik kell az izgalom.. és lehet tényleg antiszoc vagy :S szoval ha kell kapcsolat keress egy hasonlo befordulos csajt akinek kb egy barátja sincs :P akkor ellesztek

2010. aug. 26. 17:04
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
hát, ez egy kicsit fura dolog, de bízz benne, hogy találsz párt magadnak. Próbálj meg ennyi áldozatot hozni, lehet, hogy megéri :)
2010. aug. 26. 17:04
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztos van olyan lány, aki szintén az otthonülésre, csendre, nyugizásra vágyik. Bár tény, hogy én agybajt kapnék ilyen hozzáállástól, de hát különbözőek vagyunk :) 24/N
2010. aug. 26. 17:06
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell folyamatosan minden fele eljárogatni . Hétközben mi is max elmegyünk egy fél órára kutyát sétáltatni (ezt speciel te is írtad hogy szereted) , aztán meg otthon szexelünk és dumálgatunk , TVzgetünk , hasonló .

De tény hogy legalább 1-2 hetente hétvégén nem árt kimozdulni valahova , de ez egyáltalán nem olyan nagy probléma sztem , főleg ha van kivel , az kifejezetten jó élmény tud lenni .

2010. aug. 26. 17:08
 5/29 A kérdező kommentje:

Nem lenne gáz, de mindenki jön a párkapcsolat témával, miért nincs barátnőm,..hát, ezért. Abszolút nem járok sehova( egyetem, hivatalos ügyek kivételével) és egész nap itthon ülök. Nem járok sehova..és attól tartok, hogy ha lenne barátnőm akkor megváltozna az életem és nem érezném magam jól benne, mert a barátnővel( azon kívül, hogy szex)

nem lehetne itthon ülni és tv-t nézni hajnali 2-g hanem menni kellene ide-oda...ja barátaim sincsenek max ismik.

2010. aug. 26. 17:08
 6/29 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz kapcsolatot akkor nincs baj vele, azt csinálsz amit akarsz. Ha viszont akarsz kapcsolatot, akkor elég nagy baj. Egy átlag normális ember szeret járkálni, kirándulni, tenni valamit párjáért (pl elviszi randizni). Ha te nem akarsz semmit adni akkor tényleg nem való neked kapcsolat és ez nem helyes hozzáállás. Nem várhatod senkitől hogy ezt szeresse.
2010. aug. 26. 17:09
 7/29 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megsérteni de nem érzed ezt egy kicsit szánalmasnak? Félsz hogy ki kell menni? Neked tuti valami bajod van... Főleg ha ez nem is zavar.
2010. aug. 26. 17:10
 8/29 anonim ***** válasza:
48%
Én is pont ilyen vagyok :D
2010. aug. 26. 17:11
 9/29 anonim ***** válasza:
48%
igazábol én is vmi ilyesmi vagyok csak lányba. bár azért nem teljesen. nekem kéne komoly kapcsolat, csak ugyanígy nincs kedvem ide oda menni. mer minek. nem a felelősséggel lenne itt baj....nemtom. nekem is ez a baj, h nincs kedvem foglalkozni a másikkal minden percemet vele tölteni, elmászkálni tökéletes ajándékot keresni szülinapra stb. szal csak azt a akarom mondani h nem vagy egyedül, csak belőlünk kevesebb van
2010. aug. 26. 17:13
 10/29 A kérdező kommentje:
Nem félek, hogy ki kell menni...hanem vannak szokásaim, nehezen alkalmazkodom...pl gimiben is ha 7 óránk volt hazajöttem és aludtam 1-2 órát ebből kifolyólag, ha helyzet adódott akkor vissza kellett utasítanom a lehetőséget a délutános sziesztám miatt, mert nem akartam, hogy az nap délután ne úgy legyen ahogy eddig. 7végén reggel 8-ig alszok minden 7végén és kiborítana, ha mondjuk 2-3 7végén keresztül 7-kor kellene kelni...tehát ragaszkodom a szokásaimhoz és félek ezekkel fel kellene hagynom egy párkapcsolatban. A kapcsolatok közül is pl a nagyanyám házassága tetszik ahol nagyapámmal elvannak, tv-znek, otthon ülnek aztán kész tehát nem pörögnek mint a fiatalok.
2010. aug. 26. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!