Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Baj lenne a hozzáállásommal? Ti "pörögtök" egy párkapcsolatban?
A gondom az, hogy lusta és otthonülős vagyok, a kapcsolatól félek olyan értelemben, hogy sok vele a gond pl el kell ide-oda járkálni, egymásnál aludni...stb és ez nekem nyűg.
Imádok itthon lenni egész nap a szobámban vagy lézengeni az udvaron, kutyázni, este bámulni a tv-t, gépezni, de ez az állandó pörgés nem hiányzik. Semmi kedvem barátokkal mászkálni, éjszakázni stb Szóval lehet úgy párkapcsolata az embernek ha ilyen mint én? A nőkkel nincs gond addig a pontig amíg nem kell járni, mert úgy érzem ez nekem nem kell mármint a járás..eddig is csak egy éjszakás kalandjaim voltak mert akkor nem kell haza hozni, randizni meg ilyenek. Lehet antiszoc. vagyok, de kiráz a hideg a járástól, mert az annyi felelősséggel jár és a felelősség az nem kell.
Vannak ilyen lányok mint én akik el vannak maguknak mint a befőtt. Több lány kezdeményezett már nálam, de sajnos a defektem miatt( nem szeretek járkálni) el kellett szalasztanom a járást( azért a járást, mert egyáltalán nem a szex és testiség taszít csak a komoly kapcsolattól ver ki a víz)
20/F
Nem értem a kérdést... azt irtad baj lenne a hozzáállásoddal? ebböl az következik h akarsz kapcsolatot aztán mégis azt irod h te nem akarsz járni snekivel... hát mi ezen oylan nagy baj ha nem akarsz jérni snekivel akkor nem kell hát ki erölteti ezt?
ha meg mégis akkor viszont igen baj a hozzáállásod sajnos mert a lányok nem szeretik a lapos kapcsolatokat nekik kell az izgalom.. és lehet tényleg antiszoc vagy :S szoval ha kell kapcsolat keress egy hasonlo befordulos csajt akinek kb egy barátja sincs :P akkor ellesztek
Nem kell folyamatosan minden fele eljárogatni . Hétközben mi is max elmegyünk egy fél órára kutyát sétáltatni (ezt speciel te is írtad hogy szereted) , aztán meg otthon szexelünk és dumálgatunk , TVzgetünk , hasonló .
De tény hogy legalább 1-2 hetente hétvégén nem árt kimozdulni valahova , de ez egyáltalán nem olyan nagy probléma sztem , főleg ha van kivel , az kifejezetten jó élmény tud lenni .
Nem lenne gáz, de mindenki jön a párkapcsolat témával, miért nincs barátnőm,..hát, ezért. Abszolút nem járok sehova( egyetem, hivatalos ügyek kivételével) és egész nap itthon ülök. Nem járok sehova..és attól tartok, hogy ha lenne barátnőm akkor megváltozna az életem és nem érezném magam jól benne, mert a barátnővel( azon kívül, hogy szex)
nem lehetne itthon ülni és tv-t nézni hajnali 2-g hanem menni kellene ide-oda...ja barátaim sincsenek max ismik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!