Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed mikor egy nő szülés után elhagyja magát, igénytelen lesz és 10 évvel öregebbnek tűnik?
Kérdés, hogy mennyi időt értünk "szülés után" alatt, és az is kérdés, hogy a gyereknevelésben és házimunkában mennyi segítséget kap a nő, főleg a férjétől.
Pl. ha szülés után max. 1 évről beszélünk, ennyi idő min. kell ahhoz, hogy az új életvitelt megszokja a nő és a szervezete, a gyerek nyilván fontosabb lesz annál, hogy a 20éves alakjára visszafogyjon; ha problémásabb a gyerek, akkor nem biztos, hogy van ideje edzegetni, tornázgatni.
Nyilván az is benne van a pakliban, hogyha a férfi a nőre hag minden házimunkát, a gyerekkel meg nem foglalkozik, "mer az a nő dóga", és addig nem hajlandó bókolni a feleségének, amíg nem fogy vissza a versenysúlyára, addig igazából nem csoda, ha úgy érzi a nő, hogy nincs kinek vonzónak lenni, mert most sem kap törődést.
Ha viszont az előbb felsoroltak nem álltak helyt, akkor bizony sztem gáz az, ha vki elengedi magát azért, "mert már anyuka vagyok", és azt hiszi, attól lesz rossz anya, ha foglalkozik magával is, meg "hát már megfogtam a pasit". Vagy legalábbis hogy legyen arra jel / nyom, hogy akar változtatni... mert van olyan, akinek pl. szülés után üt be a PCOS, és nagyon nehezen tud lefogyni... de legalább látszódjon rajta a küzdelem és hogy tesz érte.
Ja igen, és azt is érdemes megnézni, nem szenved-e szülés utáni depressziótól a nő.
Meg azért azt egy kicsit röhejesnek tartom, amikor olyan apucik picsognak, hogy "elhagyta magát a párom", aki még jobban el is van hízva.
31-es levezette, hogy ha kövér a nő, az is a férfi hibája
rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!