Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményed mikor egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed mikor egy nő szülés után elhagyja magát, igénytelen lesz és 10 évvel öregebbnek tűnik?

Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 10:03
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
73%

Kérdés, hogy mennyi időt értünk "szülés után" alatt, és az is kérdés, hogy a gyereknevelésben és házimunkában mennyi segítséget kap a nő, főleg a férjétől.

Pl. ha szülés után max. 1 évről beszélünk, ennyi idő min. kell ahhoz, hogy az új életvitelt megszokja a nő és a szervezete, a gyerek nyilván fontosabb lesz annál, hogy a 20éves alakjára visszafogyjon; ha problémásabb a gyerek, akkor nem biztos, hogy van ideje edzegetni, tornázgatni.

Nyilván az is benne van a pakliban, hogyha a férfi a nőre hag minden házimunkát, a gyerekkel meg nem foglalkozik, "mer az a nő dóga", és addig nem hajlandó bókolni a feleségének, amíg nem fogy vissza a versenysúlyára, addig igazából nem csoda, ha úgy érzi a nő, hogy nincs kinek vonzónak lenni, mert most sem kap törődést.

Ha viszont az előbb felsoroltak nem álltak helyt, akkor bizony sztem gáz az, ha vki elengedi magát azért, "mert már anyuka vagyok", és azt hiszi, attól lesz rossz anya, ha foglalkozik magával is, meg "hát már megfogtam a pasit". Vagy legalábbis hogy legyen arra jel / nyom, hogy akar változtatni... mert van olyan, akinek pl. szülés után üt be a PCOS, és nagyon nehezen tud lefogyni... de legalább látszódjon rajta a küzdelem és hogy tesz érte.

2021. júl. 1. 10:54
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, és azt is érdemes megnézni, nem szenved-e szülés utáni depressziótól a nő.

Meg azért azt egy kicsit röhejesnek tartom, amikor olyan apucik picsognak, hogy "elhagyta magát a párom", aki még jobban el is van hízva.

2021. júl. 1. 10:56
 33/35 anonim ***** válasza:
16%

31-es levezette, hogy ha kövér a nő, az is a férfi hibája

rendben

2021. júl. 1. 10:56
 34/35 anonim ***** válasza:
92%
33: ha végigolvastad volna, látnád, hogy nem minden esetben az. De azt elég hímsovinizmus elvárni egy nőtől, hogy a férfi kedvéért azonnal fogyjon vissza szülés után, ha cserébe lóf...t nem kap vissza, sem egy kis segítséget a gyerekkel, hogy mondjuk ne neki kelljen felkelni hajnali 4kor, mikor előtte nap vagy aznap hajnalban is ő kelt fel a gyerekhez éjszaka, mert "apuci fáradt", hanem akkor egy óráig apuci legyen el a gyerekkel, amíg anyuci elmegy futni vagy tornázni. Hogy ne azt kapja vissza szülés után 2 héttel, hogy "fú de dagadt vagy b...ki".
2021. júl. 1. 11:03
 35/35 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem miért gondolják azt, hogy az igényesség pénz kérdése. Magamnak reszelem és festem a körmöm. A szemöldököm kiszedem, sminkelni tudok. A hajam megcsinálom, befestem egyedül, levágom, begöndörítem ha akarom. Szőrtelenítést magamnak csinálom mindenhol. Napozás ingyen van. Kozmetikus nem kell a bőröm szép, sosem jártam. Amire szerintem költeni kell az a jó fogorvos, hogy szép fehér fogam legyen. Turkálóból vagy piacról olyan ruhákat veszek, hogy kérdezgetik hol vettem és nem akarják elhinni, hogy turis. Az egészséges táplálkozás sem kerül 300 ezerbe egy hónapban. Én egészségesen táplálkozom. Tejtermék és gabona mentesen. A kertembe ültettem a zöldség, gyümölcs ingyen van. Mindent meglehet oldani csak akarni kell a többi kifogás. Nem kerül az egészséges táplálkozás olyan sokba inkább csak könnyű erre fogni, nyilván ha valaki 30 évig Coca Cola-n élt és hamburgeren nehéz lehet átállni. Minden akarat kérdése. Azt gondolom S.Norbinak sok mindenben igaza volt de rosszul fogalmazta meg, azért háborodott fel annyi nő, mert betalált és igaz, az igazság mindig fáj. Amúgy ha valaki szép, csinos az sem garancia arra, hogy jó a kapcsolata, házassága. Azért ennél ez összetettebb de igenis fontos a külső. Aki elhagyja magát szerintem előtte se volt olyan igényes, fiatalon mindenki hamvas és szép de az idő telik. Aki nem tesz semmit azzal csúnyán elbánhat az idő, ezért mondják nézd meg az anyját vedd el a lányát. Ebből lehet következtetni milyen a genetikája. Férfiakra és nőkre is vonatkozik amúgy. Nagyon sok leharcolt 40-es pali van és sokszor ők szidják a nőket. Szerintem ennek oda vissza kell működnie mindkettő legyen ápolt és igényes.
2021. júl. 1. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!