Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményed mikor egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed mikor egy nő szülés után elhagyja magát, igénytelen lesz és 10 évvel öregebbnek tűnik?

Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 10:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%
leszarom
2021. jún. 30. 10:07
 2/35 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
97%

Semmi közöm hozzá, engem jobban zavar az, hogy 20 év múlva mekkora kincs lesz a tiszta ivóvíz még Európában is.

Amúgy meg, rengeteg ember hanyagolja el magát, az otthnát gyerek nélkül is, so...

2021. jún. 30. 10:10
 3/35 anonim ***** válasza:
96%
Mi a véleményed mikor egy férfi pár év együttlét után elhagyja magát, igénytelen lesz és sörhasat növeszt?
2021. jún. 30. 10:10
 4/35 anonim ***** válasza:
94%
Mit foglalkozol azzal hogy más felesége milyen lesz? Neked úgyse lesz ilyen problémád, akkor meg nem mindegy?
2021. jún. 30. 10:12
 5/35 anonim ***** válasza:
2%
Megérdemelné, hogy elhagyják.
2021. jún. 30. 10:15
 6/35 anonim ***** válasza:
34%
Szomorú, és sok kapcsolat megromlásának az oka. Igen, fontos, hogy hogyan néz ki a párunk, mennyire ad magára. Mindkét nem esetében igaz.
2021. jún. 30. 10:19
 7/35 anonim ***** válasza:
86%
hát nem egy jó dolog, de még mindig sokkal jobban érthető, mint amikor csak úgy simán gyerekszülés nélkül hagyja el magát valaki
2021. jún. 30. 10:22
 8/35 anonim ***** válasza:
85%

Más problémája.

Tégy ellene, hogy te ne ess ebbe bele(jó kapcsolat, támogató pár, aki mellett nem csak anyci/apci leszel...)

És mutasd meg, hogy nem is nehéz egyik oldalról sem.

Vékony anyukák akiket ismerek, azok vagy irigylésre méltó kapcsolatban vannak, vagy kibebszt nehéz helyzetben.

Akik pedig donnák lettek ott a nyakig ér a híg langyos szr a kapcsolatban... Anya már nem akar tetszeni senkinek, nemhogy az urának, mert az már a terhesség elején se kezelte nőnek. Hajrá

2021. jún. 30. 10:23
 9/35 anonim ***** válasza:
86%
Én pont az ellenkezője lettem. Havonta fodrász, kozmetikus, körmös. Vékony vagyok. Mégsem volt jó a kapcsolatunk.
2021. jún. 30. 10:30
 10/35 anonim ***** válasza:
16%
#9 biztos nem értette, hogy mire megy el ez a sok pénz, és miért van egyedülhagyva mindig a gyerek
2021. jún. 30. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!