Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más kapcsolatban is van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más kapcsolatban is van ilyen?

Figyelt kérdés

Kicsit kellemetlen a téma.

Párommal 10 hónapja vagyunk együtt(egyébként már pár éve ismerjük egymást, de akkoriban én nem voltam olyan állapotban, hogy értelme lett volna összejönni vele). Még nem lakunk együtt, heti 1x találkozunk többnyire.

Ami a problémám és már ezerszer elmondtam neki is, de nem érti meg, hogy bizonyos területeken ne fogdosson. Pl állandóan a seggemben matat(egyébként az se zavarja, ha épp menstruálok) meg ilyenek. Korábban már voltam molesztálás áldozata(összesen 6x), legutóbb pont tegnap dörgölte nekem egy férfi az álló farkát a buszon(szóltam egyébként neki, hogy álljon odébb, de nem hatotta meg, úgyhogy én mentem odébb). Egyébként a párom is nekem szokott dörgölőzni, csak nem annyira mint a buszos férfi.

Ezeket a fogdosásait én ugyan így molesztálásnak élem meg.

Már tegnap majdnem sírva is fakadtam, hogy miért kell ezt csinálnia, mit nem lehetet megérteni, hogy bizonyos helyzetekben ne fogdosson, hagyja békén a seggem stb.

Nem ilyennek ismertem meg.

Már ott tartok, hogy inkább hagyom az egészet, ha képtelen megérteni.

Szóval az érdekelne, hogy valóban nem normális ez vagy csak az előzmények miatt én fújom fel a szitut. A korábbi kapcsolataim se értek semmit, de ilyen jellegű taperolásra nem emlékszem.

2021. jún. 30. 09:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Nőknek popsijuk van nem seggük!

Érthetetlen a párod ha nem érti meg hogy tőle is zaklatott leszel. Mond neki meg hogy téged zaklatták már több alkalommal és ha akkor sem hagyja abba akkor dobd!

2021. jún. 30. 11:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy írod, hogy ezerszer elmondtad neki és még mindig nem fogja fel. Hasonlóval van tapasztalatom. Ezerszer kértem rá, akkor is, közben röhögött, mert szerinte ez vicces. Ez kifutott oda, hogy a sokadik ilyen után felemeltem a hangom, azután sem változott. Gondolhatod, hogy kiraktam. És ez 30 feletti ember.
2021. jún. 30. 11:44
 13/22 anonim ***** válasza:
24%

Olyan hogy otthon megmarkolom az asszony fenekét főzés, stb. közben? Vagy megpaskolom? Igen van... Sőt, jobbat mondok, ő is szokta ezt csinálni. :D

Az megint más kérdés, hogy számodra ez kellemetlen, ezt a párodnak meg kellene értenie.

Viszont neked is kezdened kell valamit azzal, hogy agyérgörcsöt kapsz, ha hozzád érnek mosogatás és egyebek közben... ráadásul ugye az, akit elvileg szeretsz, akinek szereted a fizikai közelségét stb... Akit az ilyen dolgok zavarnak, ott jellemzően van valamilyen lelki probléma a háttérben, ahogy nálad is. Ennek feloldásához szakember kell, akár úgy is, hogy ha az első nem vált be, akkor keresel másikat.

2021. jún. 30. 12:34
 14/22 A kérdező kommentje:
A lényeg inkább a hogyan ér hozzámon van. Pl ha csak simán kapnék egy hát simit vagy arcra, nyakra egy puszit attól nem lennék ki. Ami kifejezetten idegesít, hogy ha egy tök hétköznapi tevékenység közben vagy csak úgy váratlanul megfogja a mellem vagy a seggembe nyúl/egyéb helyekre stb.
2021. jún. 30. 13:24
 15/22 anonim ***** válasza:
18%
Ezt a seggembe nyúl részt nem értem... hogy nyúl bele? o.O
2021. jún. 30. 13:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nálunk és gyakori volt régen. Egy ideig szépen kértem, hogy ne, meg mond ram hogy nem tárgy, hogy kedvére megfogdossa. Nekem sem esik jól csak úgy a semmiből.

Ezek nem igazán hatottak. Kétszer mond ram asszem neki, hogy ha folytatja, random módon megfogdosom a heréit. Folytatta. Elkezdtem én is. Na, azóta nem csinálja.xD

2021. jún. 30. 13:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves ez a hülegyerek? Egy barátnőmnek is ilyen volt a pasija. Konkrétan random a seggébe nyúlkált és azon szórakozott, hogy felidegesítette magát rajta. Bónuszban ugyanez a csikizéssel.

Ez nem is az a tipikus fogdosás, ez sokkal gázabb. A te előzményeiddel meg sokkal rosszabb lehet ebben élni.

Semmi empátia nincs ebben az emberben. Azon túl, hogy nem ért a szép szóból. Én ezt az egészet meggondolnám, ha ennyit nem lehet megérteni.

2021. jún. 30. 14:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez a faszi nem tesz jót neked. Olyan párra van szugseged akinek van elég érzelmi intelligenciája hogy megértse hogy ami egy túlfűtött csajszinál bejohet az téged a traumád miatt negativan érint. Én biztos nem maradnék olyan pasival aki melett szexuálisan nem érzem magam biztonságban.
2021. jún. 30. 14:47
 19/22 A kérdező kommentje:

28 éves, ráadásul két diplomája is van(TTK-s). Szóval elméletileg értelmesnek kéne lennie.

Amúgy volt már olyan eset is, hogy pl mentünk programra, én mutattam neki magát a programot és a helyszínen kiderult, hogy csak magának vett jegyet. Hál istennek nem volt belőle gáz, de krva ideges lettem akkor is. Mert ő azt hitte, hogy én már vettem magamnak jegyet.

Vagy lakás felújítás előtt állunk. Mutatattam neki egy inspirációs képet, hogy ajtót hogyan lehetne megcsinalni. Én úgy gondoltam, hogy marad fehér és a falhoz nem nyúlunk, erre kevertetett olyan festéket amit mutattam(a fal élénk zöld, az inspirációs képen az ajtó pedig olívás).

Szóval nagyon nehezen tudunk kommunikálni. És elfáradtam.

Vasárnap este egész éjjel forgolódtam, hogy már megint hol a hiba(rágódtam a fogdosós részen, hogy miért esik ilyen rosszul-akkor villant be a korábbi molesztálások). Azóta is ezen pörgök. Plusz képbe jött a tegnapi eset is.

Szakítani nem terveztem, de már az is eszembe jutott, hogy jobb lenne. Most még könnyebb kirakni, mintha osszehazasodnank és még utána is csinálná ugyanezt. Mondjuk így már hozzá se mennék 😔

2021. jún. 30. 14:57
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyáltalán nem érzed jól magad vele, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Szerintem annyira különbözik az alaptermészetetek, hogy felesleges erőltetni az egészet. Hosszú távon nem működne.
2021. jún. 30. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!