Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebbol szakitas? (bovebben lent)
A parommal 2 honapja vagyunk egyutt,jelenleg szunet van.:|
Amit rola tudni kell,hogy az ismerkedesunk soran nem egy tokeletes pasi szerepet adta elo nekem,hanem onmaga volt es minden olyan dolgot elmeselt magarol amit tudnom kellene.( pl.:szegynelos tipus,nem igazan volt hosszu tavu kapcsolata.max1honap.masfel..,leszokott arrol h megcsalja a parjat,es csak akkor smarol sosze vaa;kivel hogyha komolyan is gondolja azt,es mondta h apaisk 80%a csak lefektetni akarja a csajokat,ebbol kovetkeztettem h o nem ilyen.es idovel be is bizonyosult h nem ilyen..)ugy erzem eleg oszinte volt velem szemben es nem hazudott nekem.
Voltak rossz napjai,es ugy ereztem h a kapcoslatunk rovasara megy,ezert is megkerdeztem tole h akarja meg folyytatni?! es azt valaszolta h szeretne',de nem tud ugy hozzaallni a dolgokhoz mint eddig..el van csuszva az elettol.Megkerdeztem h akkor vege mindennek? es azt modnta h eztmeg dumaljuk meg,tartsunk szunetet amig helyrejon vagy valami.
Par nap mulva megesett a beszelgetesunk.Arra jutottunk h szunet lesz,d emivel en nem vagyok annyira a szunetek hive,mondtam neki h a szunetek vege altalaban mivel fejezodik be,szakitassa.
Erre mondta h ha akarna szakitani akkor szakitana most rogton,es mondtam h parnap mulva ugyanugy megteheti..es o azt mondta h ennyire nem szemet.Megolelt,mondtam h hianyzott az elmult kethetben,amialatt fura volt minden koztunk,esmondta h enis hianyoztam neki.Megcsokoltuk egymast nehanyszor es ugy valtunk el h beszelgetni fogunk meg es aztan meglatjuk milesz.
Nehany napra a beszelgetesunk utan msnen irt h ha akarok atmehetek hozza,de mivel nem votlam fent msnen masnap reggel kaptam meg az uzenetet es nem tudtam atmenni.Aztan elment egy taborba en meg a baratnomnel aludtam egy hetig.1hetig nem ebszeltunk msnen sem,egyiknap az msn statuszom " :( "
ez volt,es ramirt h hogyvagyok?beszeltunk,de nemsokaig mert ment is aludni.
2 hónap járás semmi...
Ha 2 hónap után szünet van, ott már elég nagy a baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!