Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható egy kapcsolatban, hogy egy nő másképp öltözzön, amint betölt egy bizonyos kort?
29 vagyok, mindjárt 30, a párom 33. Folyamatosan azzal jön, hogy közeledek a 30-hoz, ezért bizonyos ruhadarabokról le kellene mondanom, mert égetem magam, és ha ő is velem van, akkor őt is. Olyanokra gondol, mint pl. magas derekú farmersort rövid felsővel, A-vonalú miniszoknya, kisvirágos miniruha, skinny farmer stb. Szerinte mindent, ami nem ér minimum térdig, el kéne felejteni, mert a királylányos magamutogatás, egoizmus már nevetségesen hat egy 30 éves nőtől.
Félreértés ne essék, nem az alakom miatt mondja, sőt, az arcomon sem látszik a kor senki szerint, 22-nek szoktak nézni. Nem udvariasságból mondják, hanem úgy is kezelnek, és ha megtudják mennyi vagyok, elkerekedik a szemük. Nincs semmi löttyedés, hízás, ráncok.
Ha ezt elmondom, azzal jön, hogy a testvérének a nője is 31 évesen jól nézett ki, 32 éves korára pedig összezuhant a külseje, szóval várjuk ki a végét. Szerinte meg kellene értenem, hogy nem tartanak örökké a 20-as éveim és kicsit visszavenni.
Nekem egyre inkább hányingerem van tőle, és a szakításon agyalok, akármennyire is stimmel vele minden más, csak attól félek, más is így vélekedne.
Mekkora s3ggf3j. Én keresnék mást.
Erről amúgy az jut eszembe, hogy van egy falusi rokonom aki házas (32n, 36f). Kb 5 éve vannak együtt. Ránéztem a nő facebookjára, 5 éve egy fiatalos nő volt, most meg öregebbnek néz ki mint az 50 éves anyám. Úgy öltözik mint egy falusi vén trotty. Bekorlátozta őt is apjok.
30as, vagy csak egy görény? Nekem is volt ilyen párom, 19 évesen jöttem vele össze, 47 kiló voltam 170 centihez. Mikor 49 lettem, közölte, hogy vigyázzak, mert úgy meghízok, mint a rokonaim(150 kg). Azóta 30 lettem, 57 kiló vagyok, és tök jó vékony-husis női súlyom van, van mit fogni rajtam, bár magam miatt szívesen leadnék kettő kilót combból, mert lötyög, narancsbőrös, ugye nem izmot szedtem fel, hanem zsírt). Mikor újra találkoztunk 3 éve, 53 kiló voltam, és közölte, hogy innen, onnan, amonnan leadhatnék. Mindezt úgy, hogy ő vagy 15 kilót hízott:D
Szóval vannak ilyenek, el kell őket kerülni, de persze az ember esze mindig csak utólag jön meg, mikor már van rálátása.. Előtte vagy a szerelem vakít, vagy nem mered bevallani, hogy félreismerted, vagy elhiszed, amit mond, vagy félreismerted..
Áh, mindenki úgy nézzen ki, ahogy magának tetszik, ne másoknak, az ember párja meg támogassa az embert, ne dirigáljon neki, a párkapcsolatban két egyforma értékű ember van, nem szorul senki tanítóra, nem kisgyerek vagy alkalmazott egyik fél sem.
Igen, 50-60 évesen azért ne legyen rajta picsagatya, inkább vegyen fel lengébb szoknyát, ha melege van. :))
A párod meg egy gyökér. Nálunk az asszony akarja takargatni mindenét állandóan, hiába mondom, hogy nem kéne. Persze utána meg nyafog, hogy melege van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!