Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható egy kapcsolatban, hogy egy nő másképp öltözzön, amint betölt egy bizonyos kort?
29 vagyok, mindjárt 30, a párom 33. Folyamatosan azzal jön, hogy közeledek a 30-hoz, ezért bizonyos ruhadarabokról le kellene mondanom, mert égetem magam, és ha ő is velem van, akkor őt is. Olyanokra gondol, mint pl. magas derekú farmersort rövid felsővel, A-vonalú miniszoknya, kisvirágos miniruha, skinny farmer stb. Szerinte mindent, ami nem ér minimum térdig, el kéne felejteni, mert a királylányos magamutogatás, egoizmus már nevetségesen hat egy 30 éves nőtől.
Félreértés ne essék, nem az alakom miatt mondja, sőt, az arcomon sem látszik a kor senki szerint, 22-nek szoktak nézni. Nem udvariasságból mondják, hanem úgy is kezelnek, és ha megtudják mennyi vagyok, elkerekedik a szemük. Nincs semmi löttyedés, hízás, ráncok.
Ha ezt elmondom, azzal jön, hogy a testvérének a nője is 31 évesen jól nézett ki, 32 éves korára pedig összezuhant a külseje, szóval várjuk ki a végét. Szerinte meg kellene értenem, hogy nem tartanak örökké a 20-as éveim és kicsit visszavenni.
Nekem egyre inkább hányingerem van tőle, és a szakításon agyalok, akármennyire is stimmel vele minden más, csak attól félek, más is így vélekedne.
Aha. 40 fokban ha rovid shortot veszek fel, akkor nem vagyok tobb egy combnal. XDDD Ja, nekem is van lenge, hosszabb nadragom, arra jo, hogy ahol anyag van, alatta beizzad a labam es folyik rola a viz. Inkabb maradok a shortnal.
Nem tudom amugy, ebben mi a kozonseges, nincs kint belole a fenek, de epp eleg rovid ahhoz, hogy jo legyen egy akarmilyen nyari laza programhoz.
Ha a parom szerint ilyet nem vehetnek fel 30 evesen, nem lenne a parom.
"22-nek szoktak nézni"
Itt mindenkit.
Nem elvárható, egyáltalán nem.
A párod egyrészt ne szóljon bele, hogy miket veszel fel nincs is joga hozzá, másrészt pedig mióta van előírva, hogy x kor után ezt azt nem lehet fel venni?
40 éves kor felett is nyugodtan felveheted ezeket amiket írtál, de bármi mást ami megtetszik miniszoknyától kezdve a bőrnaciig.
29 vagyok, nekem is meg kellett küzdenem ilyenekkel, mikor gyerekem született a "hogyan öltözzön egy anyuka" szöveget nem csak férfiak, de nők is mondták.. Egy darabig zavart, vágattam anyukás hajat, hordtam bő, hosszű asszonyos ruhákat, de rosszul álltak rajtam, vagy szélben rátapadtak a vékony testemre, és így is tizenévesnek néztek, azt hitték bébiszittere vagy nagytesója vagyok a gyerekemnek..
Most 29 vagyok, hamarosan harminc, már nem érdekel. Szexi vagyok, olyat viselek, mint eddig, eddig is jó ízlésem volt(pl én csak buliba hordok croptopot meg rövidnacit együtt).
Én leépíteném ezt a kapcsolatot, uralkodik rajtad, lekezelő veled, és kevésre tart. Ez a tipikus nárcisztikus pasi, úgy aláz és értéktelenít, hogy azt érezd, a te érdekedben teszi..
29 éves nő vagy, te TUDOD, mit hordj, TELJES ÉRTÉKŰ NŐ, EMBER vagy, és ha betöltöd a harmincat sem leszel kevésbé jó nő, továbbá nincs szükséged kéretlen tanácsra.
Szerintem nem szeret téged, csak szereti magát jobbnak érezni nálad.
Ja és vékonyként mondom, hogy testalkattól függetlenül hordjon mindenki olyan ruhát, amilyet szeretne! Leopárdmintás pcsagatyát is lila fűzővel, ha az jön be. Kit érdekel, ha nekem nem jön be a narancsbőrös combja?? Nem azért kell felöltöznie senkinek, hogy a másiknak tetsszen!
Azért elgondolkodtató, miért mondott ilyet a párod.
"azzal jön, hogy a testvérének a nője is 31 évesen jól nézett ki, 32 éves korára pedig összezuhant a külseje"
Lehet, hogy olyan változásokat vett észre a külsődön, amelyeket te nem (akarsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!