Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható egy kapcsolatban, hogy egy nő másképp öltözzön, amint betölt egy bizonyos kort?
29 vagyok, mindjárt 30, a párom 33. Folyamatosan azzal jön, hogy közeledek a 30-hoz, ezért bizonyos ruhadarabokról le kellene mondanom, mert égetem magam, és ha ő is velem van, akkor őt is. Olyanokra gondol, mint pl. magas derekú farmersort rövid felsővel, A-vonalú miniszoknya, kisvirágos miniruha, skinny farmer stb. Szerinte mindent, ami nem ér minimum térdig, el kéne felejteni, mert a királylányos magamutogatás, egoizmus már nevetségesen hat egy 30 éves nőtől.
Félreértés ne essék, nem az alakom miatt mondja, sőt, az arcomon sem látszik a kor senki szerint, 22-nek szoktak nézni. Nem udvariasságból mondják, hanem úgy is kezelnek, és ha megtudják mennyi vagyok, elkerekedik a szemük. Nincs semmi löttyedés, hízás, ráncok.
Ha ezt elmondom, azzal jön, hogy a testvérének a nője is 31 évesen jól nézett ki, 32 éves korára pedig összezuhant a külseje, szóval várjuk ki a végét. Szerinte meg kellene értenem, hogy nem tartanak örökké a 20-as éveim és kicsit visszavenni.
Nekem egyre inkább hányingerem van tőle, és a szakításon agyalok, akármennyire is stimmel vele minden más, csak attól félek, más is így vélekedne.
Úristen. Ne haragudj, de valami nem okés a pasiddal. Ilyet mondani..
Járj csadorban?
Nem is értem. Nem lehet az, hogy féltékenységből mondja? Mióta vagytok együtt?
Engem zavarna, ha olyan ruhában lennék a párom mellett, amilyenben nem tetszem neki. Ha egyszerűen nem jön be neki a párducminta, vagy a túl rövid, streccses, stb. ruhatár akkor hanyagolom.
Az egy másik dolog, hogy ezt a kivetnivalót a koroddal indokolja. De hát vannak klasszikus nézetek.
Mindazonáltal nem mindenki gondolkozik így. Van akit akkor sem érdekelne, ha hülyén állna rajta. Neked kell dönteni. Ezekben nincs általános igazság. Az első monndatom is kizárólag én vagyok.
Nálunk pont fordítva van, nekem a kifinomult, visszafogott, elegáns öltözött tetszik, az, amelyik sok teret ad a fantáziának, a relytéjt, a titokzatos zártságot izgalmasabbnak találom. A párom viszont a tinédzserekre jellemző alulöltözöttséget preferálja. Kompromisszumot kötöttünk, én így jól érzem magam, élvezem az újítást, és szerintem neki is jobban tetszem.
N,30
Nálunk is fordítva van: a páromnak tetszenek a közönségesebben öltöző nők (leírva a kérdező is ilyen a sortjában meg a topjában), én meg igencsak visszafogott vagyok (lenge, klasszikus szabású felsők, szoknyák, nadrágok, mindenféle rafinéria nélkül).
Ez örök tüske marad köztünk, viszont nincs az a pénz, hogy változtassak a stílusomon.
Nem vagyok közönséges, oda hordok ilyeneket, ahová való.
Többieknek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!