Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is így idegesít amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is így idegesít amikor a párja cseszteti a súlya és az edzés miatt?

Figyelt kérdés

A barátom állandóan a testedzéssel, egészséges étrenddel és a súlyommal van elfoglalva. Már nagyon idegesít és többször szóltam neki.

Oke nem vagyok vékony, de azért próbálok odafigyelni. Zumba órára járok, 1 órákat sétálok ha tudok és az étkezésre is próbálok odafigyelni de azert ha jól esik az édesség vagy valami nasi, azért azt megeszem.

A párom szerint súlyt kellene emelnem mert a kardio nem elég, meg a kaja nem jo amit eszek, rizsat kellene ennem csirkével stb. .

Ő sincs kigyurva de az az álma, hogy hasonlóan nézzen ki mint a testépítők. Tudom hogy jót akar, de már zavar hogy mindenbe bele szól.

Pl tegnap megjegyezte hogy a hasam nagyobb mint szokott lenni és ez aggasztja mert valami biztos nem oké... hiába mondtam hogy a kaja felfújt, akkor is azt mondta hogy ilyennek meg nem látott stb.

Másnak is ilyen megszállott párja van? Már nagyon unom hogy nem hagy békén.

2021. jún. 29. 13:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Masfel éve vagyunk együtt én 28 ő 31.

A probléma nála az, hogy az én dietam az szar... több fehérje kell stb más edzés kellene mert a séta az nem hatékony a zumba az csak kardio súlyt kellene emelnem. Hiába mondom hogy nekem az nem jó mert nem akarok súlyt emelni.

2021. jún. 29. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi meg hiába mondjuk, hogy idiótákkal nem kell összekötni az életed...
2021. jún. 29. 15:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem 173 cm 55-58 kilóval csesztetett a párom, hogyha a combom nem lenne "ilyen dundi" istennő lennék. Aztán, ugyanez a szöveg, csak akkor meg "picit nagyobb cicikkel", meg "jól fel vagy puffadva, remélem holnapra megint olyan lapos lesz a hasad, amilyen szokott lenni" később meg már a vádlimat nevezte "férfiasnak" mert a lábamra voltam hajlamosabb felszedni. Végül dobtam a 'csába, mert nem akartam miatta testképzavarban szenvedni, illetve előtte többször is felkínáltam neki azt a lehetőséget, ha nem tetszek neki úgy ahogy vagyok, akkor nem egymást keressük,akkor mindig azt mondta, hogy megértette, békén hagy, úgy szeret ahogy vagyok. Ja, aztán kezdte előről. Pedig visszagondolva ő sem volt egy adonisz, sőt .
2021. jún. 29. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem mar nem lenne a baratom egy ilyen ember.
2021. jún. 29. 16:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj, de ez nagyon gáz. Én biztos nem tudnék megmaradni egy olyan ember mellett, aki mindennap azt érezteti velem, hogy nem vagyok neki elég jó. Én 15 kg-t híztam betegség miatt a 6 év alatt mióta együtt vagyok a párommal, fel sem merült benne, hogy ezért csesztessen vagy elhagyjon. A hosszútávú kapcsolatoknak nagyon nem azon kellene múlniuk, hogy hogy néznek ki a felek.
2021. jún. 29. 17:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Valóban a zumba sz.rt sem ér. Izom kell amitől a kalória attól is ég, ha ülsz egyhelyben. Én ettől magamtól jöttem rá, nem a barátom csesztetésétől. Nem is értem, de az igaz, ha súlyzózól nem kell annyira az étkezésre figyelni. Lehet jó tanácsként szánta.
2021. jún. 29. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!