Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám magam megvédeni azokban a szitukban amikor a párom mellettem néz hosszasan nőket ugy hogy azoknak fel is tűnik és bóknak veszik es mosolyognak stb?
Exem pl soha nem volt ilyen vele mai napig jo erzés programon lennem meg mindenhol. Oldottan beszelgetunk nevetunk. (De nem jövök vele össze mert iszik agressziv típus neha)
A mostani barátom amolyan rendes ember. Jól is néz ki.
A fent vázolt szitukban legszivesebben elsullyednék a föld alá hogy ne lássák hogy velem van, vagy ne higyjenek a párjának, nekem nagyon megalázó.
Ezt hogyan lehetne kivitelezni? Jelenleg nyilvánosan alig mutatkozom inkább vele, ha csak beulunk valahova is enni (KFC), egyszer a teraszon ult egy tetovalt hizott c prosti féle, azután még forgott is ahogy mentunk a kocsihoz.
Szinte hányingerem van már az ilyenjeitol.
Neki persze nem lehet szolni mert kikérné magának nehogymár ne nézelődhessen meg ugye kicsavarná h biztos féltekeny vagyok etc.
De olyanokat is csinalna, nekem mondja hogy ezt meg azt szeretné tole megkerdezni de nem meri mert biztos feltekeny lennék..csak lesek ilyenkor is, hogy mi van??
Az is lehet szándékosan akar provokálni bunko de ezt ugyis tagadná persze.
Álcázásai technikák kellenének.
Pl lemaradod tőle mintha egyutt se lennénk vagy fulessel telozom inkabb es más irányba kóvájgok, kezét kizárt hogy fogjam meg ilyenek. További trükkök érdekelnének.
Plusz hogyan maradhatna jókedvem es ne kapjak "hányingert"mellette? Hogyan "pergessem" le ezeket magamrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!