Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tudnám magam megvédeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám magam megvédeni azokban a szitukban amikor a párom mellettem néz hosszasan nőket ugy hogy azoknak fel is tűnik és bóknak veszik es mosolyognak stb?

Figyelt kérdés

Exem pl soha nem volt ilyen vele mai napig jo erzés programon lennem meg mindenhol. Oldottan beszelgetunk nevetunk. (De nem jövök vele össze mert iszik agressziv típus neha)

A mostani barátom amolyan rendes ember. Jól is néz ki.

A fent vázolt szitukban legszivesebben elsullyednék a föld alá hogy ne lássák hogy velem van, vagy ne higyjenek a párjának, nekem nagyon megalázó.

Ezt hogyan lehetne kivitelezni? Jelenleg nyilvánosan alig mutatkozom inkább vele, ha csak beulunk valahova is enni (KFC), egyszer a teraszon ult egy tetovalt hizott c prosti féle, azután még forgott is ahogy mentunk a kocsihoz.

Szinte hányingerem van már az ilyenjeitol.

Neki persze nem lehet szolni mert kikérné magának nehogymár ne nézelődhessen meg ugye kicsavarná h biztos féltekeny vagyok etc.

De olyanokat is csinalna, nekem mondja hogy ezt meg azt szeretné tole megkerdezni de nem meri mert biztos feltekeny lennék..csak lesek ilyenkor is, hogy mi van??

Az is lehet szándékosan akar provokálni bunko de ezt ugyis tagadná persze.

Álcázásai technikák kellenének.

Pl lemaradod tőle mintha egyutt se lennénk vagy fulessel telozom inkabb es más irányba kóvájgok, kezét kizárt hogy fogjam meg ilyenek. További trükkök érdekelnének.

Plusz hogyan maradhatna jókedvem es ne kapjak "hányingert"mellette? Hogyan "pergessem" le ezeket magamrol?

#mellettem bámulja a nőket feltunoen
2021. jún. 29. 11:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%

Atyaúristen, ez valami kamu?

Az utóbbi hetek legbetegebb kérdése...

Ha nem kamu, akkor csak gratulálni tudok.

2021. jún. 29. 14:18
 42/64 anonim ***** válasza:
100%
Basszus egy pontozol itt, közben nem tudtok elmenni sehova sem, mert te hányingert kapsz az ő viselkedése miatt. Ez egy nagy pont. Ahogy beszélsz róla az is azt mutatja, hogy te sem szereted, de megtartod, mert elmondhatod, hogy van barátod.. Meg hogy majd elválik, a haverjai hogy viselkednek veled.. Hogy jön ez ahhoz, hogy a te kis barátod minden nőneműre csorgatja a nyálát? Van a fejben probléma, ha nem látod, hogy csak ölitek egymást.
2021. jún. 29. 14:20
 43/64 anonim ***** válasza:
100%
A te barátod is bántalmazó.
2021. jún. 29. 14:26
 44/64 anonim ***** válasza:
100%
"Es ha más nem lesi a nőket de más modon aljas szemét. Bantalmazo vagy narcisztikus vagy akarmi. De megtudok vele jelenni.Az most jobb lenne??" Én egyik se vagyok... Akkor leszünk szexpajtások? :D
2021. jún. 29. 14:32
 45/64 A kérdező kommentje:

42 de, sztem szeretem.

Csak most ez rosszul esett és sértett.

A haverjai ugy jottek csak kepbe hogy ezt most letesztelném más pasikon hogy azok is ilyenek e. De ugyse talalkozhatok pasikkal. Ez kosza gondolatmenet volt csak.

Most ő meg ugy van vele hogy en terrorizalom es rettegne az utcan nezni barmit is. Idáig kicsavarta.

2021. jún. 29. 14:33
 46/64 A kérdező kommentje:
Pedig jeleztem hogx azt nez akit akar csak en nem akarok asszisztalni hozza. De kár volt bevonnom őt ebbe.
2021. jún. 29. 14:35
 47/64 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem találkozhatsz más pasikkal? :D Be vagy zárva? xD
2021. jún. 29. 14:37
 48/64 A kérdező kommentje:

Na most rámolvas mindent.

Mert mas pasik azert baratkoznak velem mert meg akarnak...ni.

Mert ő pasi és ő ezt tudja h nincs ffi noi baratsag.

Es ezt fel is hozta most h en korabban talalkoztam azzal aki full szerelmes belem (ja 5 éve. Es 5 eve se jovok vele ossze de haver), es szte az se volt normalis.

Magyaran az egesz kiforsult abba en mennyire vagyok hibás meg sz.r.

2021. jún. 29. 14:54
 49/64 A kérdező kommentje:

Szoval átforditotta az egészet. Meg alaptalan vadaknak tartja azt h ő lesné a nőket mellettem.

Es szte valojában en vagyok a vicces meg ilyenek.

Es amugy minden sz.r most igy joforman 40 fokban. Pont ez hianyzott.

2021. jún. 29. 14:56
 50/64 anonim ***** válasza:
95%
De hát pont ezért vagy vele mert szereted ha szarnak néz nem?
2021. jún. 29. 15:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!