Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tina2 kérdése:
Hölgytársaim! Olyan kérdésem.lenne,volt e már köztetek valaki, aki tartos párkapcsolatban van társával? De a párja és lánya kicsit közelebb került egymáshoz, mint normál esetben, és igy feszültség van.hármuk között.Hogy lehet rendbe hozni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 23:38
12/17 anonim válasza:
Kamu!
"Hölgytársaim", így SOHA nem fogalmaz egy nő.
Ha unatkozol, inkább verd ki.
13/17 anonim válasza:
Látszik, hogy nyári szünet van 😂
14/17 anonim válasza:
Legalább hülye ne lennél, ha már szép nem vagy...
15/17 anonim válasza:
Ti szívtatok? Vagy mi van veletek? Hogy lehet ilyen baromságokat hozzászólni?
Elárulok egy titkot! Ha nem tetszik a kérdes: Engedd el! Ne mutasd feleslegesen a szegénységi bizonyítványod! ;)
Másik titok: valódi hús-ver nőként én is fogalmaztam már úgy nem egyszer, hogy "nőtársaim". Az agyatlanokat kicsit megborította, Hirtelen sokkal jobban tudták bár egy transz ilyenkor örülne xD, de ez van. Csak normálisan!
Kérdező nem tudok hozzászólni a témához, de remélem lesz olyan, aki tud értelmesen válaszolni.
16/17 anonim válasza:
*hirtelen sokkal jobban tudták helyettem a nemem, bár egy transz ilyenkor lehet örülne. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!