Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt hogyan csinálják mások?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan csinálják mások? Miért mindig én fogom ki azokat a lányokat, akik képtelenek kimutatni az érzelmeiket?

Figyelt kérdés

Irigykedve olvasom itt az oldalon, hogy egy-egy lány mennyire szerelmes a barátjába, és milyen sok mindent megtesz.

Én meg valahogy mindig azokat a lányokat fogom ki, akik természetüknél fogva hidegen viselkednek. Maguktól ki sem mutatják a szeretetüket, csak engem utánoznak.

Bennem van a hiba?

Más fiúk hogyan csinálják, hogy érdeklődő típusú lányokat fognak ki?

2010. aug. 26. 15:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20 éves létemre gyerekes vagyok és bunkó a csajokkal. cigizek, bulizok sokat.
2010. aug. 26. 15:23
 12/17 A kérdező kommentje:

én meg "furcsa", nem dohányzok és sportolok.

lehet hogy gyerekesen kéne viselkednem?

2010. aug. 26. 15:25
 13/17 anonim ***** válasza:

1x én is fogtam már ki ilyen lányt és nem is tartott a kapcsolat tovább 4 hónapnál utána azt mondtam h köszönöm de ennyi de meg sem érintette túlzottan csak engem.

nem mutatta ki az érzéseit 1x nem hallottam azt tőle h fontos vagyok neki vagy hasonló én mindig mondtam és úgy is cselekedtem de rá kellett jönnöm, hogy ez az egész kapcsolat igazán csak az én oldalamtól függ.

2010. aug. 26. 15:26
 14/17 anonim ***** válasza:

ez a gyerekesen viselkedéses dolgot ne vedd komolyan!!XD

vagyishát ne ugy komojan hogy fullon átmész dedóba:P

legyél benne minden hülyeségbe legyél vicces meg minden kacat és késsz:D

2010. aug. 26. 15:28
 15/17 anonim válasza:
Én lány vagyok de eddig pont az volt a probléma, hogy én kimutattam az érzéseimet az eddigi pasijaim meg nem:(
2010. aug. 26. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:
csatlakozok az utolsó válaszolóhoz
2010. aug. 26. 22:39
 17/17 anonim ***** válasza:
lányok akkor is szeretünk titeket ha nemmutatjuk ki!!:)
2010. aug. 27. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!