Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan csinálják mások? Miért mindig én fogom ki azokat a lányokat, akik képtelenek kimutatni az érzelmeiket?
Irigykedve olvasom itt az oldalon, hogy egy-egy lány mennyire szerelmes a barátjába, és milyen sok mindent megtesz.
Én meg valahogy mindig azokat a lányokat fogom ki, akik természetüknél fogva hidegen viselkednek. Maguktól ki sem mutatják a szeretetüket, csak engem utánoznak.
Bennem van a hiba?
Más fiúk hogyan csinálják, hogy érdeklődő típusú lányokat fognak ki?
én meg "furcsa", nem dohányzok és sportolok.
lehet hogy gyerekesen kéne viselkednem?
1x én is fogtam már ki ilyen lányt és nem is tartott a kapcsolat tovább 4 hónapnál utána azt mondtam h köszönöm de ennyi de meg sem érintette túlzottan csak engem.
nem mutatta ki az érzéseit 1x nem hallottam azt tőle h fontos vagyok neki vagy hasonló én mindig mondtam és úgy is cselekedtem de rá kellett jönnöm, hogy ez az egész kapcsolat igazán csak az én oldalamtól függ.
ez a gyerekesen viselkedéses dolgot ne vedd komolyan!!XD
vagyishát ne ugy komojan hogy fullon átmész dedóba:P
legyél benne minden hülyeségbe legyél vicces meg minden kacat és késsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!