Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van még mindig ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van még mindig ekkora hatással rám az ex, pedig már van helyette más?

Figyelt kérdés

18 évesen ismertem meg az exem, 7 évet voltunk együtt, ebből 6,5 évig együtt is éltünk . Elég viharos volt a kapcsolatunk , többször megcsalt és volt, hogy én flörtölgettem más fiúkkal a kapcsolatunk alatt. Azt éreztem, hogy csak a pénzem kell neki és kihasznál, hogy elérje a céljait. Ha ott akartam hagyni , akkor öngyilkossággal fenyegetett, elég jól tudott érzelmileg zsarolni.

2 megcsalást még megbocsátottam neki a családom és a barátaink elemzése ellenére is , de a harmadik után már akkora tüske volt bennem , hogy nem ment. Rettenetesen szenvedtem , tiszta szívemből szerettem , de szerelmes már nem voltam. Hihetetlen módon ragaszkodtam hozzá, sokszor viccelődtem is vele , hogy olyan ő nekem , mint egy drog . Szakítás után fél évvel megismertem valakit, akit nagyon megszerettem. Azóta 4 év telt el , és már a mennyasszonya vagyok.

Az exem sajnos mindig megtalálja az utat, hogy néha feltűnjön , felkavarjon majd ismét eltűnjön az életemből . Ilyenkor totálisan összezuhanok, mert feltépi bennem a régi sebeket. Letiltottam màr mindenhonnan , de valahogy mindig előkerül . A baráti társaságunk egy része közös és amikor exemről mesélnek, hogy most éppen hányadik csajt mutatta be nekik, összeszorul a szívem . Nem vagyok szerelmes már belé, el sem tudnám már képzelni vele a jövőmet , de mèlyen legbelül mégis fájnak ezek a dolgok.

A vőlegényemet imádom , szeretem , tényleg szuperül alakul minden . Vele tényleg minden tökéletes és jò. Akkor mégis miért fàj ennyire még mindig, ha exemről hallok?

28/N

2021. jún. 28. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szimplán nem dolgoztad fel, nem néztél szembe azzal az időszakkal, hanem szimplán eltemetted. Lehet, érdemes lenne feltépni azokat a sebeket, és leginkább egy pszichológussal átbeszélni.
2021. jún. 28. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
"A vőlegényemet imádom , szeretem , tényleg szuperül alakul minden ." ---> valami nem teljesen igaz.
2021. jún. 28. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A "barátaid"at megkérhetnéd, hogy az exedről ne dumáljanak neked soha többé. Ha online térben le tudod tiltani, akkor a magánéletedben is tiltsd le, mondd meg mindenki aki tudja, hogy hagyjanak békén. És ha nem teszik, akkor elvágod az a "barátot", mert aki igazán a barátod, az komolyan veszi ezt a kérésedet MÁRHA tényleg komolyan is gondolod, nem pedig kiskapuként tartod fenn hogy "hát te letiltottad online de a fránya ismerősök így is kotyognak", kiskapu hogy kapj infót...

Szóval mondd csak meg nekik őszintén, hogy hagyjanak ki téged az ex-pletykákból, ha őszintén akarod az elvágást, és őszintén csak a vőlegényedre akarsz fókuszálni. Kérdés, hogy mennyire akarod, őszintén el akarod-e vágni...

2021. jún. 28. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem kellene összejönni addig senkivel, amíg teljesen le nem zárod az előzőt. Sok ember kapcsolatfüggőnek hívja magát, de igazából csak kell nekik egy "pótlék", akik majd idővel megszeretnek, mert annyira akarnak szeretni és vágynak arra, hogy szeressék őket, de sosem lesz az igazi.

Te egy kicsit más vagy, fél évet vártál, viszont többet kellett volna és teljesen lezárni ezt a kapcsolatot, ha már olyan szinten van az ember, hogy nem szorul össze a szíve, akármit is hall az exéről, akkor zárta csak le a kapcsolatot, addig nem érdemes új kapcsolatba kezdeni.

Én 8 évig voltam hasonló kapcsolatban, tudom milyen érzés.

2021. jún. 28. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
23%
Valszeg alulvalasztottal az ex utan
2021. jún. 28. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Nem, nem szereted a vőlegényedet, hiszen az exen jár az eszed négy év után is.

Engedd el a vőlegényedet, menj el pszichológushoz, élj, és majd miután továbbléptél az exedtől, kezdj kapcsolatba.

2021. jún. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!